Piețele se vor redeschide la sfârșitul săptămânii

Piețele vor fi redeschise la sfârștitul acestei săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Redeschiderea piețelor are loc în contextul în care se constată o scădere a numărului de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, a spus președintele. „Am decis ca de la sfârșitul acestei săptămâni să fie redeschise piețele”, după consultări cu specialiștii, a spus președintele Iohannis, subliniind că este vorba de „o veste bună pentru producători și pentru românii care vor să-și facă rezerve din timp pentru sărbătorile de iarnă”.

Alte articole

10 Thoughts to “Piețele se vor redeschide la sfârșitul săptămânii”

 1. Același imbecil

  Incredibil cât imbecil poate fi acest neamț, a primit la promulgare legea votată de psd și alte partide pt redeschiderea piețelor și , în loc să o aplice , o pune la dosar. În schimb, anunță triumfător că se vor redeschide piețele. Păi ce s-a schimbat, idiotule ?

 2. Anonim

  Penibil, ca de obicei, neamțu. Există lege psd de redeschiderea piețelor !

 3. Anonim

  16 50 cu 17 03 ,unul si acelasi imbecil=#vrem dezbatere ! Iti mai aduci aminte lingau de cururi penale pesedracniste!ciumete roșu imputit!

 4. Anonim

  Ăștia ce ne conduc habar nu au pe ce lume trăiesc!!! De fapt cu unul ca Sică Mandolin la ce te poți aștepta? Iar despre tâmitul de Iohanis ce sa mai vorbim!!! Se întorc in mormânt cei e au înfăptuit Unirea!!! Nemeritat soarta!!! Suntem un popor de câcat!!!

 5. Me

  Urata imagine cu tarabele scoase în afara halei, iar bieții oameni dați afară în ger.. Ce inima poți sa ai ca „om” sa le faci asta bieților producători care te hrănesc în primul rand pe tine și apoi pe ei?? Urata nație de politicieni.. Atâta răutate, atâta cruzime, atâta prostie cata exista la actualul guvern, parca nu s a întâlnit la nicio conducere a tarii.. Se mai accepta sa fii prost, sa fii dezinteresat, sa fii furacios, indolent, nesimțit, etc.. ok, mai treacă-meargă cum se spune.. Ma’ da sa mai fii și rău pe deasupra… Asta e cel mai urat lucru pe lume!.. Păcat de acei bieți negustori care au trudit tot anul și trudesc mereu, păcat ca au bun simt și stau în banca lor.. Ca, altfel..ar fi trebuit sa arunce în neaveniți și râii ăștia, cu tot ce aveau pe tarabe, dar dupa ce erau înghețate bine..

  1. Me

   .. Ca sa le spargă capetele alea seci!!!

 6. Anonim

  Ce dobitoc. Cică la sfârșitul saptamînii, fără să precizeze ziua . Sfârșitul săptămânii este duminică și nu cred că atunci se vor ocupa de deschiderea piețelor.

 7. Anonim

  Pnl si psd= aceiasi mizerie.romani nu v-ati saturat sa alegeti de 30 de ani pe dracul si pe măsa?

 8. Anonim

  Fara USR la alegeri, pericolul nr 1 pt Romania!!!

 9. Orban - a cincea roată la căruță

  Oare cine conduce această țară, președintele nu are nimic cu redeschiderea piețelor ? Sică mandorlică cu ce se ocupă, a luat una mică ? Închiderea piețelor a anunțat-o arahatu iar deschiderea neamțu !

Leave a Comment