Peste 260 de joburi vacante pentru sălăjeni

Oferta săptămânală a locurilor de muncă vacante puse la dispoziție de agenții economici din județ prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj, cuprinde 267 de joburi. Majoritatea se adresează persoanelor cu minimum opt și zece clase, dar și celor cu studii medii. Se fac anagajări în mai multe domenii de activitate: producție, prestări servicii, construcții, turism, industria alimentară, sănătate și asistență socială, industria lemnului, comerț și industria confecțiilor. Joburile disponibile sunt: operator la mașini unelte cu comandă numerică, montator subansable, lucrător gestionar, electrician construcții civile și industriale, muncitor necalificat, splălător vehicule, operator standuri încercări, mecanic auto, sudor, asistent de securitate, mecanic utilaj, zidar, bucătar, vânzător, cofetar, patiser, asistent maternal, asistent medical, finisaj mobilă tâmplărie, vopsitor lemn, operator imagine, cameraman, montor emisie, specialist comunicare și relații publice, jurnalist, specialist maketing, designer grafică, reporter, confecționer asamblor articole textile din piele și înlocuitori și operator confecționer industrial îmbrăcăminte. Din cele peste 260 de joburi vacante, doar două se adresează persoanelor cu studii superioare: asistent manager și asistent social. Oferte de muncă sunt valabile până în 6 februarie în localitățile: Zalău, Prodănești, Crișeni, Șimleu Silvaniei, Tihău, Bobota și Aghireș, iar pentru mai multe informații persoanele interesate se pot adresa la sediul AJOFM Sălaj.

Oferte de muncă în străinătate

Tot în această perioadă, prin intermediul serviciului Eures din cadrul AJOFM Sălaj sunt disponibile mai multe oferte de muncă în afara granițelor țării în: Portugalia, Norvegia, Belgia, Germania, Suedia, Spania etc. Printre ultimele oferte se număra cea a firmei LinkAnordic care face selecție pentru posturi de operator servicii clienți. Oferta este disponibilă în Lisabona, într-o companie care este lider în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC), care oferă o gamă completă de: produse, soluții și servicii tehnologice în întreaga lume. Candidații interesați trebuie să răspundă la întrebări despre produse și vor susține abonații companiei, la telefon și prin e-mail, vor monitoriza aplicațiile și vor urmări clienții pentru semnarea contractelor. De asemenea, vor înregistra toate interacțiunile, vor supraveghea magazinele de asistență care vând produsele companiei și vor răspunde la întrebările clienților. Cerințele sunt: educație, experiență în munca, bune abilități de comunicare, bună cunoaștere Windows și MS Office, experiență în servicii cu clienții, orientare către client, capacitate de lucru într-un mediu rapid, capacitate de lucru în echipa și cunoașterea limbii engleze. Salariu oferit de angajator este de14.560 de euro pe an, la care se adaugă alocația lunară pentru masă, asigurări de viață și de sănătate începând cu prima zi de lucru, inclusiv pentru șot/soție și copii. Durata contractului este pe perioadă nedeterminată, termenul limită de aplicare fiind până la finalul lunii februarie. Cei interesați pot trimite CV-ul în limba engleză, la angajator pe adresa de e-mail: candidatul@linkanordic.com si pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro.

O altă ofertă de muncă vine din partea firmei Decock Plants, regiunea Valonia din Belgia, pentru inginerii horticoli. Salarizarea este de 12-15 de euro pe euro, iar termenul limită pentru aplicare este 14 februarie, la adresa de e-mail hr@decockplants.be. Candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare în domeniul horticulturii/biotehnologiei/agronomiei și cunoscători de limba franceză și engleză. Pentru ofertele de muncă în străinătate persoanele interesate pot accesa https://www.anofm.ro/eures/# sau se pot adresa departamentului Eures din cadrul AJOFM Sălaj.

Alte articole

One Thought to “Peste 260 de joburi vacante pentru sălăjeni”

  1. Anonim

    „Peste 260 de joburi vacante pentru sălăjeni” Din Sri Lanka nu?

Leave a Comment