Peste 200 de permise reţinute şi zeci de certificate de înmatriculare retrase în această lună

Poliţiştii din Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj au acționat, în luna iulie, pentru  prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice, acţiuni derulate pe toată perioada sezonului estival 2019. Astfel, în perioada 1 – 28 iulie, polițiștii sălăjeni au constatat 288 de infracţiuni, dintre care 40 la regimul circulaţiei rutiere, 116 contra patrimoniului (furturi, distrugeri), iar diferenţa au constituit alte genuri de infracţiuni. Pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială prevăzute de Legea 61/1991 republicată, oamenii legii au aplicat 358 de sancțiuni contravenționale. Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri au acționat la nivel judeţean, în urma abaterilor constatate fiind aplicate 4.062 de sancțiuni, din care 40 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 1.173 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar diferenţa au constituit alte abateri (depăşiri neregulamentare, neutilizarea centurii de siguranţă etc.). De asemenea, au fost reţinute 213 de permise de conducere (63 pentru depăşirea cu mai mult de 50 Km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv) şi 75 de certificate de înmatriculare.

 

Alte articole

3 Thoughts to “Peste 200 de permise reţinute şi zeci de certificate de înmatriculare retrase în această lună”

 1. Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj REFUZA SA PORNEASCA RADARELE FIXE DIN ORAS !!!

  cei proaspat NUMITI in functie din conducerea politiei Salajene si Zalauoane, poate o sa aiba CURAJUL sa dea drumul la radarele fixe din Zalau

 2. Anonim

  in urma cu 20-25 de ani, toti se temeau de politie in Zalau si Salaj
  acuma? pe toti ii doare in piula de umbra politiei de alta data
  si totusi este o perceptie gresita, noi nu de politie ar trebui sa ne temem, ci de LEGE, iar politia sa fie doar un simplu instrument de aplicare a ei, un instrument care ar trebui sa functioneze ireprosabil.
  din pacate politia, magistratii ne arata tot mai des, ca au prins naravurile si obiceiurile politicienilor nostri.
  toata prostia, nesimtirtea, coruptia de la clasa politica cu care ne-am obisnuit, din pacate, se transmite si politistilor/magistratilor.
  la fel ca in politica, si in structurile politiei/ magistraturii, s-au ridicat doar rebuturile, la fel cum rahatul se ridica deasupra apei.

 3. Anonim

  cati din sefii pilitiei in acest judet sunt NUMITI pe functie? cati dintre ei au pregatire de specialitate? ne miram ca nu stiu ce sa faca in momente de criza?
  sa luam exemplu pe ginerele primarului nostrum Ciunt, primar de Criseni, caci acolo locuieste de anii buni. Ginerele primarului, este absolvent de TEOLOGIE ! Si ce o sa faca acest politist intr-un moment de criza? o sa se roage?
  politist care in ultimi ani a fost tot timpul NUMIT in functii mari din politie, atat la nivel judetean cat si local, acuma este adj politiei la Zalau, a fost adj la politie pe judetul Salaj. Tot timpul a fost NUMIT in functii.
  la fel ca el este condusa toata politia ! de cei NUMITI ! sunt o specie noua !
  Politia e plina de cei deveniti peste noapte politisti, si ne mai miram ca se caca pe ei in momente de criza? si cine plateste? ei? NU. Ei sunt NUMITI !!

Leave a Comment