Peste 140.000 de lei – cuantumul amenzilor aplicate de polițiști în doar două zile

În cadrul acțiunilor pentru siguranța publică, polițiștii sălăjeni au intervenit în ultimele două zile la aproximativ 30 de evenimente, au constatat 20 de infracțiuni și au aplicat peste 380 de sancțiuni contravenționale în valoare de 143.300 de lei.

În perioada 27-28 martie a.c., peste 30 de poliţişti au acționat, la nivel județean, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate opt acțiuni și s-a intervenit la 27 de evenimente, dintre care 26 au fost sesizate prin serviciul telefonic unic 112.

În urma activităților desfășurate de echipele de polițiști, au fost constatate 18 infracţiuni, dintre care 12 au fost fapte contra parimoniului (infracțiuni de furt și distrugere), două la regimul circulației rutiere (conducere sub influența băuturilor alcoolice), iar diferența au constituit alte fapte.

Au fost reținute 12 de permise de conducere și au fost retrase nouă certificate de înmatriculare, potrivit unui comunicat remis presei de Inspectoratul de Poliție Județean  Sălaj.

 

 

4 Thoughts to “Peste 140.000 de lei – cuantumul amenzilor aplicate de polițiști în doar două zile”

 1. Astia zici

  ca-s parte din vreun Minister de Dat Amenzi…

 2. Anonim

  Politistii astia nu stiu de preventie numai de dat amenzi? Halal politie avem, de tot risul

 3. rusine carcotasilor !

  singura preventive seface prin cuantumul mare al amenzilor.
  cu cat amenzile sunt mai matri, mai descurajatoare, cu atat preventia este mai buna !
  nu mai incalcati legea si nu va mai tot plangeti daca sunteti prinsi !

 4. Anonim

  pe cand sedau drumul la radarele fixe din Zalau?atunci sa vezi cum se linistesc toti smecherii, nesimtitii, politicienii si amantele de bulangisti !
  plus venituri substantiale la bugetul local !!!!!

Leave a Comment