Pentru 2015, Stelian Potroviţă a obţinut calificativul “Foarte bine”

Stelian Potroviţă, secretarul municipiului Zalău, a înregistrat, conform votului din şedinţa de Consiliu Local (CL) de luni, “performanţe profesionale deosebite”, primind astfel calificativul „Foarte bine” pentru anul 2015. Acest calificativ a fost acordat după ce consilierii locali au studiat Referatul Direcţiei Resurse Umane şi salarizare, precum şi rapoartele Consiliilor de specialitate ale CL al municipiului Zalău.

Calificiativul de Foarte Bine a fost acordat lui Stelian Potroviţă pentru îndeplinirea obiectivelor precum şi pentru îndeplinirea criteriilor de evaluare a performanţelor profesionale şi individuale în funcţia de Secretar al Municipiului Zalău. În Raportul prezentat de Stelian Potroviţă, apar activităţi precum  şedinţele de CL (13 ordinare şi 7 extraordinare) un raport privind activitatea de reprezentare a insituţiei în Instanţă, respectiv instrumentarea a 955 de dosare din care 359 soluţionate definitiv şi 596 aflate în curs de soluţionare, precum şi activitatea pe care secretarul a desfăşurat-o în calitate de coordonator al Direcţiei Publice pentru evidenţa Persoanelor.

Secretarul a mai făcut referire şi la buna conlucrare pe care a avut-o în 2015 cu Primarul Municipiului Zalău, viceprimarii dar şi cu Administratorul Public. O colaborare foarte bună a existat şi între secretarul municipiului şi directorii şi şefii de servicii din cadrul aparatului, potrivit referatului privind activitatea desfăşurată de secretarul municipiului. Nu se ştie dacă la fel de bună a fost şi colaborarea cu consilierii locali, întrucât acest lucru nu a fost specificat în rapoarte. Cu 13 voturi pentru acest calificativ şi cinci abţineri (Daniela Coţa, Ţicală Maria, Bălăjel  Teodor, Mureşan Rodica, Radul Dragoş) calificativul propus a fost votat în şedinţa de Consiliu Local.

 

 

Alte articole

3 Thoughts to “Pentru 2015, Stelian Potroviţă a obţinut calificativul “Foarte bine””

  1. Anonim

    potrovita la shaormerie!

  2. Anonim

    Cum e Potrovita e si Consiliul.

  3. Anonim

    Sa vedem ce calificativ ii da DNA

Leave a Comment