Pentru 2.000 de euro lunar, sălăjenii sunt aşteptaţi la „munca de jos” în Suedia

Un angajator din Suedia oferă în această perioadă 20 de locuri de muncă pentru dulgheri, ambalatori şi sortatori. Salariile pornesc de la minim 1.600 de euro lunar iar oferta este valabilă prin intermediul reţelei Eures-munca în străinătate din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă ( AJOFM) Sălaj.

Salariu de dulger-2.000 de euro

Potrivit ofertei, angajatorul pune la dispoziţia sălăjenilor interesaţi zece locuri de muncă pentru dulgheri. Salariul oferit ajunge la 2.000 de euro lunar, opt ore de muncă zilnic, iar durata contractului de muncă este nedeterminată cu o perioadă de probă de şase luni. Pentru a putea accede la o astfel de slujbă, persoanele interesate trebuie să ştie că angajatorul suedez impune condiţii. Este vorba despre experienţa în domeniu de minim doi ani şi cunoaşterea limbii engleze la un nivel conversaţional. Valabilitatea acestei oferte expiră la 25 mai, dată până la care persoanele interesate pot să-şi trimită cv-ul redactat în limba engleză însoţit de o scrisoare de intenţie şi o fotografie la adresa electronică daniel@winwinpersonal.se

Ambalatori şi sortatori-plătiţi cu 1.600 de euro

Oferta de muncă pentru sălăjeni continuă cu alte zece joburi pentru ambalatori şi sortatori. Remuneraţia oferită porneşte de la minim 1.600 de euro lunar, la care se adaugă orele suplimentare, sumă în care se oferă şi cazarea. Pentru aceste slujbe se caută persoane flexibile, harnice, cunoscătoare a limbii engleze la un nivel conversaţional, fără cazier şi fără probleme cu drogurile, capabile să lucreze în ritm rapid la ambalare şi sortare de fructe şi legume. Oferta este valabilă până la data de 25 mai. Cei interesaţi pot trimite cv-ul redactat în limba engleză, însoţit de o scrisoare de intenţie şi de o fotografie sau pentru detalii se pot adresa departamentului Eures din cadrul AJOFM Sălaj.

Alte articole

Leave a Comment