Pachete cadou pentru vârstnicii din centrele de zi din Zalău

Aproximativ 90 de vârstnici din municipiul Zalău, beneficiari ai serviciilor oferite de centrele de zi pentru persoane vârstnice „Tinerețe fără Bătrânețe” și „A doua familie” din cadrul Direcției de Asistență Socială au primit pachete cadou.

Pachetele au fost acordate cu sprijinul Asociaţiei Proactivă pentru Dezvoltare Comunitară cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. „Prin această inițiativă s-a dorit surprinderea într-un mod plăcut a seniorilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În perioada următoare, la serviciile destinate persoanelor vârstnice, activitățile de Crăciun vor continua”, au precizat organizatorii.

Astfel, vor fi organizate: întâlniri cu preoți pentru sfaturi și colinde, activități în parteneriat cu Bibliotca Județeană, vizite la Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău și vor fi vizionate filme cu tematică specifică Crăciunului. Beneficiarii acestor servicii au simțit magia sărbătorilor încă de la începutul lunii decembrie, grație pomului de Crăciun care a fost împodobit în toate centrele aflate în subordine DAS Zalău din cadrul primăriei.

One Thought to “Pachete cadou pentru vârstnicii din centrele de zi din Zalău”

  1. […] Aproximativ 90 de vârstnici din municipiul Zalău, beneficiari ai serviciilor oferite de centrele de zi pentru persoane vârstnice Citeste mai mult […]

Leave a Comment