Originară din Sălaj, Alexandra Ayala Costache a pus bazele unei afaceri cu mâncăruri fără gluten în SUA

Alexandra Ayala Costache este originară din Zalău și a ajuns pentru prima oară în Statele Unite ale Americii în anul 2005. În 2009, Alexandra a absolvit Institutul Culinar Francez, iar câțiva ani mai târziu și-a deschis propria afacere.

„Faceți cunoștință cu proprietarul Belle Vie Cafe! Alexandra Ayala Costache, originară din România, a ajuns în Statele Unite în 2005. În 2009, Alex a absolvit Institutul Culinar Francez (FCI) din Manhattan, în cele din urmă mergând în lumea culinară, începând de la L’escale în Greenwich, Ct, mutându-se la The J House și apoi la David’s Soundview Catering din Stamford. În 2019, Alex și-a deschis propria afacere, Baked by Alexandra. Misiunea ei a fost să creeze opțiuni sănătoase pentru o varietate de produse coapte, păstrând în același timp gustul rețetelor originale. Această specialitate a dus la o mare urmărire a celor care s-au putut bucura de favoritele lor, în timp ce încă respectă nevoile lor alimentare. Mămică mândră pentru doi băieți, Alexandra își îndeplinește visul cu Belle Vie Cafe, creând un restaurant specializat în preparate keto-friendly, fără gluten, paleo și diabetic fără a sacrifica gustul și savoarea” este mesajul postat în mediul on-line de Brooke Edo. Alexandra a fost felicitată în mediul virtual inclusiv de către consulul onorific al României la Connecticut, Dana Roxana Bucin. „Felicitări româno-americanei Alexandra Ayala Costache, noua proprietară a Belle Ville Cafe din Guilford, Connecticut. Aruncă un ochi la cafeneaua ei pentru micul dejun și brunch – „Keto-friendly, fără gluten, paleo și prietenoase cu diabet fără a sacrifica gustul și savoarea ”, a scris pe contul său de facebook  Dana Roxana Bucin, cea care în 2019 a fost nominalizată la titlul: „Avocatul anului” în statul Connecticut.

Sursa fotografiei: facebook Brooke Edo

One Thought to “Originară din Sălaj, Alexandra Ayala Costache a pus bazele unei afaceri cu mâncăruri fără gluten în SUA”

  1. […] Alexandra Ayala Costache este originară din Zalău și a ajuns pentru prima oară în Statele Unite ale Americii în anul 2005. În 2009, Alexandra a absolvit Institutul Culinar Francez, iar câțiva ani mai târziu și-a deschis propria afacere. „Faceți cunoștință cu proprietarul Belle Vie Cafe! Alexandra Ayala Costache, originară din România, a ajuns în Statele Unite în 2005. În 2009, Alex a absolvit Institutul Culinar Francez (FCI) din Manhattan, în cele din urmă mergând în lumea culinară, începând de la L’escale în Greenwich,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment