Ordinului Arhitecților Transilvania va pune accent pe rezolvarea problemelor din Sălaj

Noua conducere a Ordinului Arhitecților Transilvania își dorește, potrivit unui comunicat de presă, să pună mai mare accent și pe problemele din celelelate județe membre ale Filialei, în afară de Cluj, astfel că a decis să creeze două noi posturi de vicepreședinți, dedicați județelor Bistrița și Sălaj, în care le-a numit pe arhitectele Monica Rațiu, respectiv Corina Caraba.

Potrivit noului președinte al Filialei Transilvania a Ordinului Arhitecţilor din România, Daniela Maier, cuvintele de ordine propuse pentru următorii patru ani, sunt: calitate, constanță, comunicare, relaționare. Daniela Maier a subliniat, de asemenea, necesitatea unei mai bune comunicări din toate punctele de vedere: intern – cu arhitecții, și extern – atât cu presa și cu opinia publică în general, cât și cu (potențialii) clienți/beneficiari ai serviciilor de arhitectură. Astfel, prima decizie luată de noul Consiliu Teritorial a vizat tocmai acest aspect:

”De luna viitoare (iunie), juristul Filialei poate fi consultat, de luni până joi, între orele 15-16, la sediul OART. De asemenea, colegii noștri, dar și orice persoană interesată de activitatea OART și a arhitecților în general, sau chiar un beneficiar interesat de un sfat din partea unui arhitect, vor putea sta de vorbă, la fel, de luni până joi, cu un membru al Consiliului Teritorial, la sediul Ordinului (Bd. Eroilor nr. 22, ap. 10, Cluj-Napoca), după un program ce va fi anunțat în cel mai scurt timp pe site-ul filialei. Aceeași regulă se va aplica și pentru județele Bistrița și Sălaj, unde vor exista puncte de întâlnire cu acești consilieri OART”.

Leave a Comment