Obiectivele turistice ale Sălajului, promovate la Untold şi Neversea

Consiliul Judeţean Sălaj şi Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău vor semna un parteneriat cu organizatorii Festivalului Untold, în vederea promovării celor mai cunoscute obiective turistice din judeţ. Castrul Roman de la Porolissum, Castrul Roman de la Buciumi, Grădina Botanică Jibou, Muzeul Judeţean şi Galeriile de Artă „Ioan Sima” au fost incluse în lista obiectivelor vizate de campania „Transylvania All Inclusive”
Potrivit acordului dintre părţi, promovarea se va face pe pagina de Facebook a festivalului Untold, ce numără peste 1,5 milioane de accesări, şi pe Neversea, cu circa 1,2 milioane de accesări, prin Google AdWords şi prin comunicate de presă. Parteneriatul va fi încheiat pe o perioadă de trei ani, cu posibilitate de reziliere în orice moment, la iniţiativa oricărei părţi.
La rândul lor, autorităţile judeţene şi cei de la MJIA Zalău se angajează să faciliteze accesul la obiectivele turistice amintite şi la expoziţiile permanente sau temporare pentru vizitatorii care deţin o brăţară Untold sau Neversea, în perioada 8 iulie 2018-31 decembrie 2021.

Leave a Comment