O nouă ofertă de muncă pentru sălăjeni. Peste 200 de joburi la privat

Peste 230 de locuri de muncă vacante în mediul privat sunt disponibile în această perioadă în judeţ, prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj. Se fac angajări în mai multe domenii de activitate: producţie şi prestări servicii, comerţ, industria confecţiilor, turism, industrie alimentară şi construcţii. Angajatorii oferă posturi de: muncitori necalificaţi,  electricieni montatori de instalţii, instalatori centrale termice, sudori, lăcătuşi mecanici, mecanici utilaje,  strungari, macaragii, finisori laminate şi trefilate, operatori CNC, manipulanţi mărfuri, controlori calitate, operator tratament termic, spălător auto, operatori la prepararea conservelor din carne, optician, reprezentant vânzări, bucătari, ajutor bucătar, ospătari, pizzari, stivuitorişti, dulgeri, macaragii şi fierari. Din cele 231 de oferte de muncă disponibile, doar şase se adresează persoanelor cu studii superioare: inginer mecanic – un loc, arhitect – două locuri şi inginer construcţii civile- două locuri. Oferta este valabilă în municipiul Zalău, dar şi în localităţile Şimleu Silvaniei, Crişeni, Bobota şi Şărmăşag.

Peste 500 de locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Tot în această perioadă, prin intermediul serviciului Eures din cadrul AJOFM Sălaj, sunt disponibile 568 de locuri de muncă vacante. Astfel, în Germania sunt 252 de locuri de muncă pentru tăietor de carne şi lucrător în producţie; Danemarca – 165 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură; Norvegia – 80 de locuri de muncă pentru schelar, mecanic auto, tâmplar, betonist şi şofer autobuz; Finlanda – 27 de locuri de muncă pentru mecanic caroserie auto, muncitor asamblare şi muncitor în industria alimentară; Olanda – 23 de locuri de muncă pentru  lucrător în pepinieră şi muncitor; Estonia – şapte locuri de muncă pentru sudor şi tăietor lemne; Franţa –  şapte locuri de muncă pentru farmacist, sudor şi mecanic utilaje agricole; Irlanda – trei locuri de muncă pentru îngrijitor; Elveţia – un loc de muncă pentru chirurg plastician şi Malta – un loc de muncă pentru manager trafic aerian. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

One Thought to “O nouă ofertă de muncă pentru sălăjeni. Peste 200 de joburi la privat”

  1. […] Peste 230 de locuri de muncă vacante în mediul privat sunt disponibile în această perioadă în judeţ, prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj.  » Citeste mai mult […]

Leave a Comment