O nouă biserică urmează să se construiască la Zalău

O nouă biserică urmează să fie construită în municipiul Zalău, pe strada Dacia. Construcţia lăcaşului de cult penticostal depinde de votul consilierilor locali care, luni, 11 mai, în şedinţa ordinară de Consiliu Local (CL) urmează să aprobe un proiect de hotărâre privind transmiterea unui imobil, în folosinţă gratuită, Bisericii Penticostale, loc în care se va ridica un lăcaş. Imobilul, un punct termic – PT35, aflat în proprietatea publică a Municipiului Zalău, situat pe strada Dacia, are o suprafaţă totală de 238 de metri pătraţi şi urmează să fie dat în folosinţă pe o perioadă de 25 de ani, în baza unui contract comodat cu posibilitate de prelungire.
La Primărie a fost înregistrată o solicitare în acest sens, prin care Biserica Penticostală nr. 4 din municipiu solicită darea în folosinţă gratuită a punctului termic pentru amenajarea unei biserici. Conform legislaţiei în vigoare, consiliile locale şi judeţene pot da în folosinţă gratuită pe termen nelimitat, bunuri mobile şi imobile proprietate publică sau privată locală sau judeţeană, după caz, persoanelor juridice fără scop lucrativ, care desfăşoară activitate de binefacere sau de utilitate publică, respectiv servicii publice. Astfel, dacă proiectul va fi aprobat, biserica se obligă ca în termen de un an de la data semnării contractului comodat să obţină autorizaţia de construire şi să înceapă lucrările.

4 Thoughts to “O nouă biserică urmează să se construiască la Zalău”

 1. je

  A innebunit lumea. Alta biserica? La psihiatru cu voi, v ati pierdut mintile

 2. Zălăuan

  După ce s-au distrus fabricile Zalăului, acum apar bisericile, precum ciupercile după ploaie !

 3. claudiu

  Dorinta ta este forta motrice care te va ajuta sa te indrepti in directia dorita de tine, iar asteptarile pozitive sunt forta de atractie care va atrage in viata ta toate conditiile necesare pentru ca visul tau sa se implineasca. (Bob Proctor: ”Te-ai nascut bogat”). Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email doarsimplu@gmail.com

 4. cineva

  Toti vreti sa deveniti bogati pe povesti. La munca fratilor!

Leave a Comment