Mii de zălăuani au rămas fără apă

Peste 2.500 de zălăuani din mai multe cartiere ale municipiului au rămas de duminică seara fără apă potabilă, ca urmare a unor lucrări la rezervorul de unde sunt alimentaţi, precum şi la reţeaua de apă. Furnizarea va fi sistată până miercuri dimineaţa.
„Periodic spălăm şi igienizăm rezervoarele de alimentare cu apă din Zalău. În aceste zile, vom executa astfel de operaţiuni la rezervorul din Ortelec, care asigură alimentarea cu apă a consumatorilor din Porolissum şi Ortelec, dar şi a celor din Sărmaş, Traian şi Dumbrava II”, ne-a declarat Eugen Pop, directorul Sucursalei Zalău a Companiei de Apă Someş.
Reprezentantul operatorului regional susţine că s-a recurs la sistarea furnizării apei întrucât pentru lucrările ce trebuie executate „nu se pot asigura modalităţi alternative de alimentare”.
Astfel, sunt afectaţi de măsura Companiei de Apă, locuitorii de pe străzile Porolissum, Ortelec, Sărmaş, Veronica de Sălaj, Romana, Gh. Pop de Băseşti, Petre Dulfu, Ghioceilor, Brânduşelor, Crângului, Liliacului, Mălinului, Andrei Mureşanu, Narciselor, Dunării, Rozelor, Margaretelor, Turturelelor, Coşbuc, Gh. Tuser, Meteo, Torentului, Dumbrava.
Furnizarea apei va fi reluată miercuri, 16 octombrie, la ora 7.

Alte articole

Leave a Comment