Mii de persoane au intrat în ţară în ultimele 24 de ore, cele mai multe pe la frontiera cu Ungaria

Poliţia de Frontieră anunţat, marți, că în ultimele 48 de ore, au intrat în ţară peste 21.000 de persoane. Doar în ultimele 24 de ore au intrat în România 9.200 de persoane cu 6.800 de mijloace de transport, în scădere faţă de ziua precedentă când au intrat în România 12.300 de persoane. Pe sensul de intrare au fost aproximativ 9.200 de persoane cu 6.800 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 9.100 de persoane cu 6.900 mijloace de transport, anunţă Poliţia de Frontieră traficul din ultimele 24 de ore. Cu o zi în urmă, prin punctele de frontieră au intrat aproximativ 12.300 de persoane cu 7.900 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire au fost înregistrate 6.300 de persoane cu 5.200 mijloace de transport. Potrivit IGPF, în ultimele 24 de ore, pe la frontiera cu Ungaria (Nădlac) au intrat în ţară aproximativ 5.800 de persoane cu 3.800 mijloace de transport. În această perioadă, dispozitivul de supraveghere şi control al frontierei de stat este suplimentat, atât în punctele de trecere a frontierei, cât şi pe fâşia de frontieră.

 

 

Alte articole

6 Thoughts to “Mii de persoane au intrat în ţară în ultimele 24 de ore, cele mai multe pe la frontiera cu Ungaria”

 1. Anonim

  Fiecare cohorta de infecti din diaspora inteteste boala. Ar fi bine sa le-o dea celor care au votat cu liberalii, noi nu avem nicio vina !

 2. Anonim

  Sustinem propunerea celui de la 17;39 , cu un amendament , sa dea ceea ce au de dat , in primul rand politrukului Werner , caci el a fost principalul beneficiar al votului „diasporenilor” care n-au contribuit cu nimic la bugetul Romaniei sau la asigurarile de sanatate , la care ei apeleaza acum ??!!!

  1. Anonim

   Cei care sunt angajați la firme din România, dar lucrează afară,plătesc taxe în țară. Banii lor,obținuți din activitatea economică din afară,au adus sume la buget prin tva plătit la cumpărăturile din țară. Deci…sunt și care au cotizat,poate mai mult decât cei cu minim pe ecinomie din țară!

 3. Anonim

  Sustinem tragerea in Teapa a tuturor scursurilor societatii gen 17:39 si 18:19.

 4. Anonim

  Vai de noi si-a noastre oi… Multe s-au ratacit de-a binelea. Pot sa spun si eu doat – HM!

Leave a Comment