Mihai Căldăraru Lansează Campania Umanitară “DIN CE DAI ÎȚI CLĂDEȘTI ÎN RAI “.

Sătul de Sărăcia din jurul său, jurnalistul Mihai Căldăraru lansează campania Umanitară “DIN CE DAI ÎȚI CLĂDEȘTI ÎN RAI “!.

Jurnalistul Mihai Căldăraru de la antena24.ro nu poate rămâne insensibil la greutăţile pe care le vede la oamenii din jurul său, în fiecare zi. Fără să se gândească la efortul pe care îl va depune, jurnalistul lansează Campania Umanitară “Dăruiește Bucuria, Câștigă România!”, pentru a ajuta persoanele din mediile defavorizate și copiii bolnavi. Campania se va desfăşura la nivel național.

Care este povestea omului Mihai Căldăraru şi de ce luptă acesta pentru a aduce bucurie în sufletele celor nevoiaşi?

Mihai Căldăraru este un tânăr din București, care atsăzi are 34 de ani. Născut ultimul într-o familie cu mulți copii, nu a avut parte de copilărie precum ceilalți șase frați ai lui. Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, imediat după naștere. La Revoluție, încă nu împlinise 1 an. Și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu.

Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase. Bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieții. Supliciul îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat și un sens în anii ce au urmat, acela de a sări în ajutorul celor necăjiți, asa cum a fost și el.

Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” o asociație nonprofit . “Ajutorarea celor nevoiaşi” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi.

Mihai nu cere bani! Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate precum cele igienico-sanitare. Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură, spune Mihai! “Este vorba despre zâmbetul de pe fața lor!”

În acest moment, jurnalistul desfăsoră Campania Umanitară “Fă bine, pic cu pic se face mare!”. Mihai Căldăraru a lansat această campanie pentru a ajuta persoanele defavorizate și copii bolnavi internați la Spitalul Clinic de Urgenţă de la M. S. Curie – Budimex.

Cei care vor să ajute, pot să-l contacteze pe jurnalist la numărul de telefon: 0722707022

Leave a Comment