Michelin îți pune cariera pe roate și te aduce mai aproape de viitorul tău loc de muncă

Cauți un loc de muncă potrivit aproape de casă? Michelin relansează Caravana Recrutării în județul Sălaj și caută persoane potrivite pentru diverse poziții disponibile în cadrul companiei.

Caravana oferă persoanelor din  județul Zalău oportunitatea de a discuta și de a cunoaște reprezentanții unui brand de renume internațional, de a descoperi domeniul auto & automotive, dar și de a afla ce oportunități profesionale sunt disponibile în cadrul Michelin.

Calendarul complet al întâlnirilor va însuma 8 localități și 16 evenimente, cu un program după cum urmează:

 • 20 iunie și 01 iulie ora 09:00 la piața Chieșd
 • 29 iunie și 06 iulie ora 09:00 la piața Ip
 • 21 iunie și 5 iulie ora 09:00 la piața din Nușfalău
 • 23 iunie și 30 iunie ora 09:00 la piața din Șimleu Silvaniei
 • 28 iunie și 6 iulie ora 09:00 la Primăria din Pericei
 • 29 iunie și 13 iulie ora 09:00 la piața din Buciumi
 • 8 iulie și 12 iulie ora 09:00 la piața din Agrij
 • 3 iulie și 11 iulie ora 09:00 la piața din Românași

Fabricile Michelin Zalău numără peste 2500 de angajați și continuă să se creeze noi locuri de muncă. În prezent, printre pozițiile deschise în cadrul companiei se află: mecanici, operatori de producție, electricieni, stivuitoriști sau electromecanici.

Pentru a fi mai aproape de viitorul loc de muncă, Michelin va oferi și următoarele rute cu transport dedicat:

 • Chieșd – Bocșa – Hereclean – Zalău
 • Ip – Zăuan – Nușfalău – Șimleu – Pericei – Vârșolț – Zalău
 • Buciumi – Agrij – Românași – Zalău

De-a lungul timpului, Michelin a dovedit că resursa cea mai importantă a companiei o reprezintă angajații și se preocupă constant de bunăstarea acestora, oferindu-le stabilitate, suport, dar și multiple oportunități de dezvoltare personală și profesională. De asemenea, la nivel de salarii, Michelin oferă salarii competitive și bonusuri de performanță, precum și o serie de beneficii extrasalariale inedite.

Indiferent că ești în căutarea unui job sau pur și simplu dorești să afli mai multe despre companie, valorile după care se ghidează, oportunitățile profesionale pe care le oferă sau avantajele de a face parte din echipa Michelin, o discuție față în față cu reprezentanții companiei poate să îți deschidă noi orizonturi și poate reprezenta șansa ta de a găsi un loc  de muncă stabil.

____

Uzina de Anvelope din Zalău a fost fondată în anul 1977. În anul 2001, grupul Michelin și-a început activitatea în România și a cumpărat uzinele Tofan (Florești) și Silvania (Zalău). Din acel moment, a început transformarea uzinei și alinierea la noile standarde de calitate, securitate și producție. Uzina de anvelope s-a transformat treptat într-o unitate de producție modernă, la standarde europene. Activitatea din Zalău a fost completată de construirea de la zero a fabricii de Cord Metalic, care este o componentă importantă în structura internă a unei anvelope. Astăzi, anvelopele produse la Zalău ajung pe toate meridianele lumii și sunt apreciate de milioane de clienți pentru calitatea lor.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon: 0726 752 835

4 Thoughts to “Michelin îți pune cariera pe roate și te aduce mai aproape de viitorul tău loc de muncă”

 1. […] Cauți un loc de muncă potrivit aproape de casă? Michelin relansează Caravana Recrutării în județul Sălaj și caută persoane potrivite pentru diverse poziții disponibile în cadrul companiei. Caravana oferă persoanelor din  județul Zalău oportunitatea de a discuta și de a cunoaște reprezentanții unui brand de renume internațional, de a descoperi domeniul auto & automotive, dar și de a afla ce oportunități profesionale sunt disponibile în cadrul Michelin. Calendarul complet al întâlnirilor va însuma 8 localități și 16 evenimente, cu un program după cum urmează: 20 iunie și 01 iulie ora… Citeste mai mult […]

  1. molnar ildico

   Molnar Ildico am 55 de ani și sunt interesata sa lucrez în unitatea Dvs. În Zalău, sunt din Zalău și nu am experienta în domeniu

 2. […] Cauți un loc de muncă potrivit aproape de casă? Michelin relansează Caravana Recrutării în județul Sălaj și caută persoane potrivite pentru diverse poziții disponibile în cadrul companiei. Caravana oferă persoanelor din  județul Zalău oportunitatea de a discuta și de a cunoaște reprezentanții unui brand de renume internațional, de a descoperi domeniul auto & automotive, dar și de a afla ce oportunități profesionale sunt disponibile în cadrul Michelin. Calendarul complet al întâlnirilor va însuma 8 localități și 16 evenimente, cu un program după cum urmează: 20 iunie și 01 iulie ora…  » Mai multe detalii […]

 3. Liviu

  Ptr salariu care îl oferă sa lucreze ei!

Leave a Comment