Merită să îți cumperi încălțăminte de brand? VEZI Avantaje și dezavantaje

 Ești dornic să cumperi cât mai multe articole de încălțăminte și îți place să ții pasul cu moda? Ai un dulap plin de pantofi, cizme, etc. și vrei să achiziționezi mai multe? Ținuta va fi întotdeauna completă, doar dacă o vei accesoriza cu o pereche de pantofi moderni, potriviți stilului tău. Există oameni care aleg brand-uri cunoscute și apreciate, încă sunt și persoane care aleg brand-uri populare, fără să renunțe la calitate. Este important ca atunci când ești hotărât să achiziționezi articole vestimentare sau pantofi, să te documentezi  înainte, pentru a nu avea surprize neplăcute.

 

Astfel că, vom discuta despre avantajele și dezavantajele achiziționării  articolelor de brand 

 

Iata la ce trebuie sa fii atent atunci cand achizitonezi incaltaminte si care sunt avantajele si dezavantajele investitiilor de brand sau “no name”.

 

Încălțăminte de brand – decizie de durată 

 

Online sau în magazine, găsești brand-uri care de care mai renumite și bine cotate pe piață. Este adevărat că marca atrage mulți oameni și oferă avantaje nenumărate, însă trebuie să descoperi care dintre toate aceste mărci rezonează cu dorințele din nevoile tale. Pentru a avea un brand favorit, află ce îți poate oferi pentru a deveni complet loial și dedicat acestuia. În funcție de acestea, poți avea o legătură și claritate în momentul în care vrei să cumperi. 

 

De ce ar trebui să alegi un brand? Mai jos vei afla principalele avantaje ale acestuia 

 

Care sunt avantajele semnificative ale acestuia? 

 

 

  • Calitate 

 

 

Unul dintre avantaje este calitate. Un brand de top nu-și va permite niciodată să înșele așteptările clienților și să-i dezamăgească. Acesta va face tot posibilul să ofere ceea ce îl face atât de renumit, anume calitate. 

 

 

  • Rezistența

 

 

Rezistența încălțămintei este esențială pentru un brand. Nimănui nu-i place să cumpere pantofi și după nici măcar o zi, aceștia să se rupă sau să capete un aspect deloc frumos după prima utilizare. Este sezonul reducerilor, așa că dă click aici  pentru a te bucura de acestea și poate să faci și un pic de shopping. Este vară și ai nevoie de cât mai multe articole pentru a arăta cât mai bine și pentru a te simți confortabil.  

 

  • Durabilitate        

 

Un produs de brand nu te va dezamăgi pe viitor, deoarece este realizat în așa fel încât să dureze în timp și să nu fi nevoit să cumperi la o scurtă perioadă. Durabilitatea este și va fi o caracteristică importantă în ceea ce privește marca. 

 

Dezavantaje 

 

  •  Prețul 

 

Încălțămintea de marcă este destul de scumpă, iar majoritatea oamenilor nu au posibilitatea să cumpere. Prețul este pe măsura brand-ului. Cu cât un brand este cunoscut, cu atât este mult mai scump. 

 

 

  • Întreținere riguroasă

 

 

Genul acesta de articole necesită o întreținere aparte. Au nevoie de anumite soluții speciale pentru a fi curățate constant.  

 

Încălțăminte no name –  o cheltuială în minus 

 

Încălțămintea care nu aparține unui brand, mai exact un no name. Este posibil ca abia să fi apărut pe piață și să nu fi câștigat încrederea oamenilor sau să fi încercat din greu să se facă remarcat și să nu reușească. O astfel de marcă, care nu se poate face vizibilă, nu poate oferi tot ce vrea clientul. Este adevărat că încălțămintea este mult mai ieftină și nu este durabilă. Vei întâmpina dificultăți atunci când o vei utiliza de câteva ori. Un brand de acest gen mai are lucru la prezența, remarcare în lumea competiției. După ce face pasul acesta, trebuie să lucreze și să afle ce vor consumatori, care sunt dorințele lor. Toate acestea necesită timp, implicare. Varianta ce mai bună este să te îndrepți către un brand care îți îndeplinești dorințele și are un istoric, o reputație bună. 

 

Avantaje 

 

 

  • Mult mai ieftin 

 

 

Un brand necunoscut nu are un preț ridicat, așa că este pentru toate buzunarele. 

 

 

  • Accesibilitate  

 

 

Articolele unui astfel de brand sunt accesibile în majoritatea magazinelor și nu trebuie să le cauți mult timp sau să faci anumite precomenzi.     

 

Așadar, conform avantajelor și dezavantajelor expuse mai sus, poți lua decizia pe care o dorești. Descoperă care dintre aceste două categorii de brand rezonează concret cu cerințele tale.  

 

Sursa foto: shutterstock.com 

 

 

 

Leave a Comment