Masca de protecție, obligatorie în piețele din municipiu

Producătorii agricoli și comercianții care își desfășoară activitatea în piețele agroalimentare din municipiu, dar și clienții, sunt obligați să poarte mască de protecție și implicit să respecte măsurile pentru prevenirea și răspândirea noului virus Covid-19. Astfel, pentru desfășurarea în bune condiții a activității în piețele agroalimentare Serviciul de Administrare a Domeniului Public – Administrarea Piețelor a adoptat o serie de măsuri de protecție sanitară, măsuri care continuă să fie implementate în această perioadă. La intrările în piețe au fost amplasate covorașe îmbibate cu soluție dezinfectantă și zilnic  sunt spălate cu detergent și soluții dezinfectante pardoselile și grupurile sanitare din incintă. De asemenea, mânerele, balustradele, întrerupătoarele, ușile, dar și alte suprafețe expuse și folosite des sunt șterse frecvent cu soluție pe bază de biocide pentru prevenirea îmbolnăvirii și răspândirii virusului.  Au fost aplicate marcaje vizibile pe pardosea, în vederea respectării distanței de minimum doi m între clienți, dar și aparate cu soluții dezinfectante, atât la intrarea, cât și la ieșirea din piețe. Personalul piețelor îi atenționează pe clienți să respecte măsurile de protecție. De precizat este faptul că, programul piețelor agroalimentare din municipiu, Piața Agroalimentară Centrală și Piața Agrolimentară Astralis, este de luni până vineri, de la 7 la 19, respectiv sâmbătă de la 7 la 15.

2 Thoughts to “Masca de protecție, obligatorie în piețele din municipiu”

  1. Anonim

    Povesti pesediste,daca cumparatorii in marea lor majoritate au asupra lor masca,care cum,pe barbie,pe gura sau purtata corect,majoritatea vanzatorilor si angajatilor nu.Situatia este acceasi in ambele piete.N-ar strica niste controale si niste amenzi mai dese!

  2. sive

    Noo….pai uitati-va si voi la poza, ti-e mai mare dragul sa privesti……no mai psdeilor, asta proiect, viata adevarata, proiect de primar adevarat, nu natura moarta cu pietricele de-ale voastre, de ce n-ati luat exemplu patru ani, ati frecat manga pe bani nostri, nemaivorbind de faptul ca ati primit bani in astia 4 ani, cit n-o primit Capa in 3 mandate…..da rusine maaa, inseamna ca i-ati furat …..mama voastra de nemernici….

Leave a Comment