Lucrurile de care trebuie să țineți cont pentru a alege lampadarele perfecte pentru fiecare cameră

Dacă doriți un decor de iluminat ușor și versatil, fără a necesita ajutorul unui electrician profesionist, lămpile de podea sau lampadarele sunt cea mai bună opțiune. De obicei, plasate lângă un scaun, o canapea sau un pat, aceste lampadare vă oferă o iluminare blândă, deasupra capului, pentru nevoile dvs. de lectură.

Este un iluminat punctual perfect, care adaugă caracter camerei dvs. chiar și atunci când este oprit. Prin urmare, alegerea unor lampadare potrivite este esențială pentru a se potrivi cu restul mobilierului. Vă întrebați de unde să începeți? Iată care sunt sfaturile noastre:

  • Scalați. Plafoanele joase pot împinge lampadarere înalte în afara proporțiilor. Ceea ce vă doriți este să găsiți scara potrivită pentru ca lampa de podea să se integreze în cameră. 170 cm este înălțimea ideală pentru acest stil de iluminat, deoarece ascunde convenabil becul atunci când stați pe scaun sau în picioare.
  • Materialele contează. Metalul este un material comun pentru lampadare datorită versatilității sale și se poate lăuda cu multe caracteristici și combinații de finisaje. Dar nu vă limitați doar la aceste stiluri; alte lampadare sunt fabricate din lemn, alamă, marmură, rattan sau sticlă. Găsiți materialul potrivit care se potrivește cu restul decorului dvs.
  • Locație, locație. Lampa de podea potrivită poate transforma cu ușurință un colț plictisitor într-un colț de lectură încântător sau într-un spațiu de lucru. Aveți grijă doar să nu obstrucționați spațiile dintre scaune. Un loc sigur pentru lampadare este să le așezați lângă un colț neasemuit de perete sau lângă o fereastră goală, pentru a utiliza reflexia luminii.
  • Da, puteți suprapune. Diferite lumini într-o singură cameră creează o dimensiune de strălucire. Folosiți două lampadare similare pentru o simetrie perfectă. Totuși, nu vă limitați doar la lămpile de podea. Ce-ar fi să decorați celălalt capăt al camerei cu o lustre LED pentru un aspect cald și confortabil?
  • Aruncați o privire asupra tipurilor. Lămpile de podea diferă în funcție de forme și stiluri, precum și de modul în care difuzează lumina. Lămpile de podea clasice sunt tipurile de bază, care asigură o iluminare generală și adesea vine cu un abajur din țesătură sau un glob de sticlă. Unele lampadare au abajururi în formă de boluri, astfel încât reflectă lumina în sus și funcționează ca iluminare ambientală. Lămpile de podea în formă de copac conțin mai multe prize de lumină, ceea ce vă permite să o deplasați în direcții diferite. În cele din urmă, lămpile de podea cu arc, care sunt folosite pentru a ilumina obiectele aflate sub ele, datorită stâlpului lor îndoit.
  • Lămpile de podea pentru omul modern. Unele modele de lampadare vin cu inovații suplimentare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Lămpile cu gât de gâscă pot fi ajustate pentru a concentra lumina pe diferite direcții. Lămpile cu tavă sunt folosite pentru iluminarea spațiilor mici. Lămpile cu lupă vin cu lupe care vă permit să vedeți lucrurile mai clar, perfecte pentru cei care au o vedere slabă. Vedeți dacă lampa de podea pe care ați pus ochii au și aceste caracteristici speciale.

Vă întrebați cum o lampă de podea vă poate actualiza decorul? Sau lustre led? Iată câteva dintre modurile noastre preferate:

  • O lampă de podea impresionantă poate fi un element de sufragerie în sine – adăugând înălțime, culoare și caracter unei încăperi – sau poate fi o adăugare mai subtilă, amestecându-se cu mobilierul și accesoriile. Practic, doriți ca vizitatorii dvs. să spună: „Doamne, uitați-vă la lampa aceea!” sau credeți că lămpile sunt ca băieții de mingi de la Wimbledon (sunt cele mai bune atunci când nu le observați)? Dacă vă decideți să alegeți o lampă de pardoseală cu efect, poate depinde de spațiul pe care îl aveți la dispoziție. O lampă de podea cu trepied, de exemplu, va funcționa foarte bine într-un colț mare și gol, dar ar putea ocupa prea mult spațiu prețios într-o cameră mai mică.
  • Soclurile lămpilor de podea pot fi din alamă, lemn, marmură și o gamă variată de culori, în timp ce abajururile pot fi de la in discret până la modele viu colorate din mătase, astfel încât există o mulțime de posibilități pentru a vă potrivi lampa cu stilul, perioada și decorul camerei de zi. Cu toate acestea, puteți folosi, de asemenea, lampadare pentru a adăuga caracter și elemente noi sufrageriei dvs. De ce să nu combinați un lampadar cu un fotoliu mic și o măsuță laterală pentru a crea un colț de lectură confortabil?

 

 

 

 

 

 

2 Thoughts to “Lucrurile de care trebuie să țineți cont pentru a alege lampadarele perfecte pentru fiecare cameră”

  1. […] Dacă doriți un decor de iluminat ușor și versatil, fără a necesita ajutorul unui electrician profesionist, lămpile de podea sau lampadarele sunt cea mai bună opțiune. De obicei, plasate lângă un scaun, o canapea sau un pat, aceste lampadare vă oferă o iluminare blândă, deasupra capului, pentru nevoile dvs. de lectură. Este un iluminat punctual perfect, care adaugă caracter camerei dvs. chiar și atunci când este oprit. Prin urmare, alegerea unor lampadare potrivite este esențială pentru a se potrivi cu restul mobilierului. Vă întrebați de unde să începeți? Iată care… Citeste mai mult […]

  2. […] Dacă doriți un decor de iluminat ușor și versatil, fără a necesita ajutorul unui electrician profesionist, lămpile de podea sau lampadarele sunt cea mai bună opțiune. De obicei, plasate lângă un scaun, o canapea sau un pat, aceste lampadare vă oferă o iluminare blândă, deasupra capului, pentru nevoile dvs. de lectură. Este un iluminat punctual perfect, care adaugă caracter camerei dvs. chiar și atunci când este oprit. Prin urmare, alegerea unor lampadare potrivite este esențială pentru a se potrivi cu restul mobilierului. Vă întrebați de unde să începeți?  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.