Loc de joacă lângă Sala Sporturilor, în Zalău

Prin intermediul unui proiect finanțat din fonduri europene, Primăria municipiului Zalău amenajează un spațiu verde, cu loc de joacă pentru copii, în zona Sălii Sporturilor, pe terenul situat în fața și în stânga clădirii “Casa Albă”. Proiectul care se află în implementare în zona respectivă face parte din cele zece zone degradate din municipiu care vor fi modernizate. Lucrările care urmează să fie executate în această zonă constau în: racordare la utilități (apă, energie electrică), instalare sisteme de irigații și fibră optică, montare stâlpi de iluminat, plantări arbori și arbuști, gazon, montare echipamente de joacă pentru copii și camere de supraveghere. Valoarea acestei investiții este de aproximativ 1.935.000 de lei, iar termenul de finalizare este 9 mai 2021.

Foto © Magazin Sălăjean

Alte articole

2 Thoughts to “Loc de joacă lângă Sala Sporturilor, în Zalău”

  1. Anonim

    Asta e un proiect conceput pentru dd.

Leave a Comment