Lecţie anticorupţie la AJOFM Sălaj

Ofiţeri din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Sălaj s-au aflat luni, 26 februarie, în mijlocul lucrătorilor Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj, în cadrul unei activităţi de informare anticorupție.

În cadrul întâlnirii, funcţionarii publici au aflat care sunt competențele Direcţiei Generale Anticorupţie, infracţiunile de corupţie şi cele asimilate acestora, consecinţele, costurile corupţiei, modalități de reacție în fața unor fapte de corupție, precum și modurile de sesizare a infracțiunilor. „Organizarea acestor întâlniri a avut la bază necesitatea atingerii obiectivelor Strategiei Naționale Anticorupție (SNA) 2016-2020, de către instituțiile și autoritățile publice, Planul de Integritate pentru implementarea SNA 2016-2020, de la nivelul AJOFM Sălaj și prevederile O.M.A.I nr. 72/2017 privind aprobarea Planului de integritate pentru implementarea, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, în perioada 2017-2020, a Strategiei Naționale Anticorupție”, se arată într-un comunicat de presă al SJA Sălaj.
Potrivit sursei citate, obiectivul general îl reprezintă creșterea gradului de cunoaștere și înțelegere a standardelor de integritate de către funcționari, furnizori ai serviciilor publice și adoptarea unui comportament integru atât în calitate de funcționari, cât și de cetățeni.

One Thought to “Lecţie anticorupţie la AJOFM Sălaj”

  1. Anonim

    Subordonații lui Carmen „Decât” Dan – simplă secretară de școală generală din Videle, semianalfabetă – țin șezători despre anti-corupție la instituții care n-au nici în clin nici în mînecă cu corupția, în timp ce ministrelul Rudotel atacă Direcția Națională Anti-corupție!

Leave a Comment