La Zalău, a început lupta cu ţânţarii şi rozătoarele

Primele tratamente de deratizare pe domeniul public al municipiului Zalău au demarat marţi, fiind vizate zonele verzi din jurul blocurilor şi al gospodăriilor individuale, canalele în care sunt amplasate reţele de alimentare cu apă sau termoficare, parcurile, locurile de joacă, malurile cursurilor de apă şi văile, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Zalău. Acţiunile se vor derula până în 31 aprilie, termenul de finalizare putând fi modificat în funcţie de condiţiile meteorologice. Următoarele intervenţii de igienizare din cadrul campaniei anuale vor avea loc în lunile iunie-august şi septembrie-octombrie.
Potrivit sursei citate, tot începând de marţi, se execută tratamente de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie în unităţile de învăţământ din Zalău.
După finalizarea lucrărilor de deratizare, vor fi executate, conform graficului de lucrări, acţiuni de dezinsecţie pe domeniul public şi privat – la case şi blocuri de locuinţe. Reprezentanţii municipalităţii dau asigurări că pentru substanţele folosite au fost eliberate avize sanitare, fişe tehnice de securitate şi declaraţii de conformitate şi calitate ale producătorului.
Activitatea este prestată de SC Coral Impex SRL, în cadrul contractului de delegare a gestiunii, prin concesiune a acestui serviciu.

2 Thoughts to “La Zalău, a început lupta cu ţânţarii şi rozătoarele”

  1. Anonim

    Pacat ca nu se cere si un protest al sobolanilor si tantarilor care sa contina informatia ca acestea intradevar le ameninta existent.DECI PE CAND?

  2. ANONIM O-SA PNA SI BOBITE PENTRU SABOLANI SI PANTRU TANTARI O-SA FACA CU APARATELE ALEA

Leave a Comment