La Biblioteca Județeană: atelier de dezvoltare personală, susținut de psihologi

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Sălaj, în colaborare cu „Psylife”, organizează un workshop de dezvoltare personală. Acesta va fi susținut de psihologii Mihaela Bercea și Vlad Guluță. Evenimentul, în cadrul căruia se vor dezbate două teme extrem de actuale: „Anxietatea și mecanismele de coping” și „Reziliența, stabilirea și comunicarea limitelor”, va avea loc sâmbătă, 18 martie, de la ora 10, la Sala de lectură, situată în piața Iuliu Maniu nr. 13, urmând ca cea de-a doua întâlnire să aibă loc în 25 martie. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se fac la numărul de telefon: 0741 960 972.

Mihaela Bercea – specialist în terapie de cuplu

Mihaela Bercea este specialist în terapie de cuplu și consilier în dezvoltare personală. A absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințele Educației din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca. Mihaela crede în puterea fiecăruia dintre noi de a aduce în viața noastră mai multă autenticitate, un scop personal și bucuria de a trăi. Are o experiență de 20 de ani în Marea Britanie, în munca privind copiii și familiile provenite din medii devaforizate, protecția copilului și safeguarding. Își dorește ca misiunea sa să fie aceea de a dezvolta și a menține relațiile interumane sănătoase necesare unei dezvoltări holistice. Mihaela lucrează într-un mediu multi-național și multi-cultural, este deschisă provocărilor și fascinată de oportunitatea de a lucra cu oamenii din diferite medii, de a învăța despre valorile și principiile după care își conduc viața, de a construi comunități și punți de legătură între aceștia. Este terapeut de cuplu IMAGO, este pasionată să aducă o schimbare în sens pozitiv în viața celor din jur. Lucrează atât cu cupluri, cât și cu persoane individuale, oferind consiliere psihologică atât în română, cât și în engleză.

Vlad Guluță – speaker și trainer

Vlad a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie și a finalizat studiile în cadrul programului masteral: Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie la Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj- Napoca. În prezent activează ca psiholog în Penitenciarul Gherla, iar în paralel susține evenimente de psihoeducație pentru publicul larg. Articolele scrise de Vlad pot fi găsite pe PsyLife, Parentool, Pagina de Psihologie, A’List.

One Thought to “La Biblioteca Județeană: atelier de dezvoltare personală, susținut de psihologi”

  1. […] Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Sălaj, în colaborare cu „Psylife”, organizează un workshop Citeste mai mult […]

Leave a Comment