ISU „Porolissum” marchează  Ziua Pompierilor din România

Ziua Pompierilor din România, celebrată anual în 13 septembrie, a prilejuit o serie de manifestări organizate pe plan local de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al Judeţului Sălaj.

Printre acestea, activităţi sportive precum „Cupa 13 Septembrie” la minifotbal şi tenis de masă, în 2 septembrie, la care au participat echipele reprezentative ale subunităţilor Inspectoratului, „Cupa 13 Septembrie” la minifotbal şi volei, în 6 septembrie, cu participarea echipelor reprezentative ale instituţiilor publice şi „Cupa 13 Septembrie” la pescuit, în 7 septembrie, la Sărmăşag, unde s-au întrecut şapte echipe. Cei mai buni pescari au fost desemnaţi pompierii şimleuani, urmaţi fiind de cei din Nuşfalău şi de cei din Inspectorat.

Potrivit reprezentanţilor ISU „Porolissum” Sălaj, în intervalul 10-12 septembrie vor fi declarate „Zilele porţilor deschise” atât la sediul Inspectoratului, cât şi al subunităţilor, prilej cu care vor fi prezentate tehnicile de luptă.

Tot pentru a marca Ziua Pompierilor din România, în perioada 5-10 septembrie , pe pagina de Facebook a instituţiei,se desfăşoară concursul pentru copii “Eroi în imagini-ediţia a II-a”. Luni, 12 septembrie, va fi desemnată „Ziua informării preventive”, în cadrul căreia vor fi prezente puncte de informare preventivă în hipermarketurile din oraşele sălăjene, pentru ca marţi 13 septembrie, tehnica ISU să fie expusă pe Platoul Central din faţa Prefecturii Sălaj, unde se vor organiza exerciţii demonstrative, concursuri pentru copii.

Leave a Comment