Investiţii prin PNRR în 1149 localităţi din România

Guvernul condus de premierul liberal @NicolaeIonelCiucă finanțează 1.496 investiții, în 1.149 localități din România, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare de peste 7 miliarde de lei.

Pentru Valul Renovării au fost aprobate 434 de noi proiecte, depuse de 46 de autorități centrale și 388 de unități administrativ-teritoriale. Proiectele includ lucrări de eficientizare energetică și asigurarea siguranței seismice și la incendiu a blocurilor de locuințe și a clădirilor publice.

Pentru Fondul Local au fost aprobate 1.062 de noi proiecte, pentru care au depus cereri de finanțare 761 de unități administrativ-teritoriale. Proiectele vizează realizarea de sisteme inteligente de management local, piste pentru biciclete, achiziționarea de mijloace de transport electrice și stații de reîncărcare pentru autovehicule electrice, construirea de locuințe pentru tineri și de serviciu pentru specialiști, precum și realizarea documentațiilor de amenajarea teritoriului și planificarea urbană.

Lista este disponibilă aici: https://www.mdlpa.ro/pages/pnrr

Biroul de presă al PNL

(P)

One Thought to “Investiţii prin PNRR în 1149 localităţi din România”

  1. […] Guvernul condus de premierul liberal @NicolaeIonelCiucă finanțează 1.496 investiții, în 1.149 localități din România, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare de peste 7 miliarde de lei. Pentru Valul Renovării au fost aprobate 434 de noi proiecte, depuse de 46 de autorități centrale și 388 de unități administrativ-teritoriale. Proiectele includ lucrări de eficientizare energetică și asigurarea siguranței seismice și la incendiu a blocurilor de locuințe și a clădirilor publice. Pentru Fondul Local au fost aprobate 1.062 de noi proiecte, pentru care au depus cereri de finanțare 761 de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment