Îndemn la responsabilitate

Stimați sălăjeni, sper ca acest gând al meu îndreptat spre dumneavoastră să vă găsească sănătoși alături de familie și cei apropiați. Contextul dificil în care ne poziționăm astăzi, ne îndeamnă la solidaritate. Trebuie să redevenim o COMUNITATE! Responsabilitatea fiecăruia este vitală. La începutul acestei pandemii am fost pe poziții, pregătiți, conștienți, reușind să fim printre județele cu cea mai mică rată de infectare la nivel național. Astăzi, în urma iresponsabilității și demagogiei unora, situația s-a înrăutățit. Trebuie să conștientizăm că virusul nu ne surprinde prin sondaj, nu ține cont de clasă socială sau culoarea politică. Precauția și responsabilitatea nu trebuie privite ca pe un sacrificiu. Viața noastră de acum înainte depinde doar de noi, și vă îndemn solemn să alegeți viața! Oamenii nu trebuie să își piardă locurile de muncă, intreprinderile locale nu trebuie să intre într-un impas, iar copiii noștri nu trebuie să stea departe de școli, din cauza exemplelor “negative” și “curajoșilor” cărora virusul le-a demonstrat în cele din urmă, că nu lucrează pentru oameni ci împotriva lor. Această luptă nu este individuală, această luptă o ducem împreună! E momentul să redevenim o COMUNITATE, e momentul să ne gândim la aproapele nostru, și cu responsabilitate să îi protejăm pe cei din jur. Trebuie să fim alături cu gândul de cei infectați cu COVID-19, să luăm aminte suferințele lor și să oprim această răspândire în masă.
Vă îndemn și vă rog să facem front comun, mai mult ca niciodată!

Al vostru, președinte ales,
DINU IANCU SĂLĂJANU

2 Thoughts to “Îndemn la responsabilitate”

  1. Anonim

    Exceptionala luarea ”de pozitie” al preseintelui CJS.
    Trebuie sa ne conformam cat mai fepede pentru a incerca sa revenim la o viata normala,

  2. Mircea

    “Recladitorii” Salajului , in frunte cu recladitorul sef lautarul Dinu Iancu , au inceput actiunea de recladire de la temelie/fundatie cu lozinci ce inseamna doar continuarea prostirii prostilor ce i-au votat !! Si bine inteles la temelia recladirii va sta “constientizarea si solidaritatea ” populimii .
    Singura costientizare cu adevarat benefica pentru colonia ROM-manelia ar fi interzicerea imediata in activitatea de guvernare/conducere , incepand de la cele mai inalte functii (presedinte , prim-ministru , ministri , parlamentari etc) si pana la nivelul unitatilor administratin teritoriale , a persoanelor afectate de cel mai periculos virus cel al incompetentei dublat de cel al inconstientei crase ale conducatorilor !Celelalte masuri cu bla, bla , bla sunt doar paliative , ce rezolva doar partial si pe termen scurt o anumita problema !

Leave a Comment