Inceput de an plin de accidente rutiere

Inceput de an plin de accidente rutierePrima saptamana a noului an nu a fost deloc linistita pentru politistii salajeni. Pe raza judetului Salaj au avut loc noua accidente de circulatie, soldate cu decesul unei persoane, ranirea grava a altor patru si ranirea usoara a altor cinci.

Pentru prevenirea si combaterea unor astfel de accidente cu urmari grave, agentii de Politie Rutiera din judetul Salaj au desfasurat zilnic actiuni in trafic, in perioada 1-7 ianuarie constatand zece fapte de natura penala si 434 de fapte contra-ventionale, sanctionate cu amenzi in valoare totala de 47.000 de lei.

Ca de fiecare data, ponderea celor sanctionati (363 de persoane) o constituie conducatorii auto, care reprezinta, de fapt, si cea mai numeroasa categorie de participanti la trafic.

Dintre soferii amendati, 77 au condus autovehicule cu viteza peste limita legala, opt au oprit ori stationat autovehiculul in locuri interzise, iar 23 de conducatori auto, pe langa amenda primita, au ramas si fara permisul de conducere, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce (cinci – pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, unul – pentru depasirea vitezei legale cu peste 50 km/h, unul

Alte articole

Leave a Comment