În toate secțiile Spitalului Județean, brazi de Crăciun – împodobiți cu măști, mănuși și viziere

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Zalău, cea mai mare unitate spitalicească din Sălaj, s-a pregătit pentru Sărbătorile de iarnă.

Pacienții care ajung în această perioadă la spital simt cu adevărat atmosfera de sărbătoare fiind întâmpinați, la intrarea în secții, de zeci de brăduţi care mai de care mai frumos împodobiți.

Printre ornamente tradițioanale de pe crengile brăduților sunt și: măști, viziere, inclusiv mănuși chirugicale. În total este vorba despre 25 de brăduți, în fiecare secție a spitalului.

În acest sens, pe pagina de facebook a SJU Sălaj au fost postate fotografii cu cei peste 20 de pomi de Crăciun împodobiți la: Pediatrie, Medicină Internă, Neonatologie, ORL, Obstetrica-Ginecologie, Chirurgie Pediatrică, Bloc Operator, Sterilizare, Boli Infecțioase, Neurologie, Chirurgie generală, Oncologie, Chirurgie Plastică, Pneumologie, Infecțioase Covid-2, ATI, Birou de internări, Cardiologie, Radiologie, Sala de nașteri, Ambulator Pediatrie, Ambulator parter, Ambulator etajul 1, Ortopedie și UPU-SMURD.

În acest sens, pe pagina de facebook a SJU Sălaj au fost postate fotografii cu pomii de Crăciun împodobiți și s-a organizat un concurs între secții. În baza voturilor acordate reprezentanții unității spitalicești vor premia secţia care a aranjat „Cel mai frumos şi mai interesant brăduţ”.

“Mai este puțin până la Crăciun și chiar dacă anul acesta a fost un an dificil, noi tot ne-am pregătit. Fiecare secție s-a străduit să-și împodobească bradul de Crăciun cu multă fantezie, dar și cu mult drag pentru colegi și pacienți. Avem nevoie de dumneavoastră să ne ajutați să-l alegem pe #cel_mai_frumos_si_mai_interesant_bradut, așa că vă rugăm să dați like pozei care vă place cel mai mult. Vă multumim! Crăciun fericit!’’, este mesajul celor de la SJU Zalău. Luni, 21decembrie, se încheie perioada de votare pentru brazii de Crăciun din spital.

Alte articole

One Thought to “În toate secțiile Spitalului Județean, brazi de Crăciun – împodobiți cu măști, mănuși și viziere”

  1. Anonim

    Asa sa nu tot planga continu ca nu au echipament de protectie si le trebuie spor de mama masi

Leave a Comment