In Ratin si Huseni: Extinderea retelei de canalizare va incepe in primavara

In Ratin si Huseni: Extinderea retelei de canalizare va incepe in primavara Lucrarile pentru extinderea retelelor de apa si canalizare in localitatile Ratin si Huseni vor demara in primavara, proiectarea fiind realizata peste 30 la suta, desi in toamna anului trecut, licitatia pentru executarea Proiectului Tehnic s-a lovit de contestatii.

In ciuda acelor intarzieri, in primavara, vrem sa deschidem santierul si sa ne apucam de lucru. Termenul de finalizare a investitiei este, potrivit proiectului, de 2 ani, a declarat primarul comunei Crasna, Pop Emeric, precizand ca valoarea proiectului este de 2,5 milioane de euro, bani asigurati prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR).

Finantarea va fi parimita de administratia locala esalonat: mai intai, va fi primit un cuantum de 30 la suta din valoarea totala a investitiei, care va asigura organizarea santierelor, urmand ca restul banilor sa soseasca pe masura ce sunt realizate lucrarile.

Proiectul depus in decembrie 2008 este unul integrat, astfel ca din aceiasi bani se va reabilita si dota Caminul Cultural Crasna, in centrul de comuna urmand sa fie ridicat si un Centru de zi pentru copii.

Alte articole

Leave a Comment