În acest an, 13 copii au fost adoptați în Sălaj

Interesul pentru adopții este în creștere și în Sălaj. 13 copii au fost adoptați în acest an, iar pe parcursul anului trecut au fost înregistrate 18 cazuri de adopție, potrivit datelor furnizate de autoritățile sălăjene responsabile cu protecția drepturilor copilului.

Din păcate, tot mai mulți tineri aleg să-și întemeieze o familie la vârste tot mai înaintate, după 30 sau chiar 35 de ani, iar multe cupluri se confruntă cu probleme în a avea copii. Aici intervine adopția, iar în Sălaj există nenumărate familii care au adoptat copii. Numai că mulți au fost descurajați de legislația pe care o consideră mult prea stufoasă, dificilă. Anul trecut, în România a fost înregistrat un record al ultimilor 20 de ani în privința adopțiilor. Au fost realizate peste 1.600 de adopții în întreaga țară.

Fotografie cu caracter ilustrativ

2 Thoughts to “În acest an, 13 copii au fost adoptați în Sălaj”

  1. […] Interesul pentru adopții este în creștere și în Sălaj. 13 copii au fost adoptați în acest an, iar pe parcursul anului trecut au fost înregistrate 18 cazuri de adopție, potrivit datelor furnizate de autoritățile sălăjene responsabile cu protecția drepturilor copilului. Din păcate, tot mai mulți tineri aleg să-și întemeieze o familie la vârste tot mai înaintate, după 30 sau chiar 35 de ani, iar multe cupluri se confruntă cu probleme în a avea copii. Aici intervine adopția, iar în Sălaj există nenumărate familii care au adoptat copii. Numai că mulți… Citeste mai mult […]

  2. Florina

    Numai cine trece prin acest proces de adoptie,știe cât de grea este noua lege a adopțiilor.Nu știu de unde scot cifrele cu numarul adopțiilor,dar dacă nu ai ,,pile,, sau nu ai o anumita ,,funcție,, nu poți adopta un copil sănătos,doar la copii de o anumita etnie te cheamă cei de la protecția copilului.Vorbesc din proprie experienta.Vazand aceste chestii cu ,,pilele,,îmi este scârbă și îmi vine sa renunț la a adopta.

Leave a Comment