„Împreună pentru Roxana”, eveniment caritabil susținut de Magazin Sălăjean

În data de 15 iunie, începând cu ora 18, puteți participa la evenimentul cultural caritabil „Împreună pentru Roxana”, la Griff Hotel. Redacția Magazin Sălăjean s-a alăturat acestui eveniment în calitate de partener media, iar colegul nostru Adrian Lungu va fi prezent acolo în calitate de prezentator. Roxana-Andreea Roșculeț are nevoie de ajutorul nostru și de sprijinul comunității sălăjene. Ea este medic stomatolog în Cluj, dar provine din Zalău. Anul trecut a fost diagnosticată cu cancer limfatic. Medicii din țară, în urma unor investigații amănunțite și a unui tratament adecvat, i-au recomandat să continue tratamentul în străinătate. Prin urmare, s-a decis transferul la o clinică din Milano unde Roxana urmează acum un tratament de durată, dar care este extrem de costisitor. Până la acestă dată, colegii și apropiații acesteia din Cluj au realizat mai multe acțiuni caritabile. Acum urmează ca sălăjenii să-și arate la rândul lor sprijinul și căldura de care au dat dovadă în multe alte cazuri similare. În cadrul evenimentului se așteaptă să se strângă fonduri atât de necesare pentru tratamentul Roxanei. Cazul a ajuns inclusiv la Crucea Roșie, filiala Sălaj. Totuși pentru tratamentul Roxanei este nevoie de mai mulți bani și de o implicare colectivă solidă.

Joi va fi cu adevărat o zi specială, sunteți așteptați la un mini-concert de romanțe avându-i ca protagoniști pe Rodica-Pop Seling și Pavel Păușan. Aceștia vor fi acompaniați de Ansamblul Artistic profesionist „Porolissum”, avându-l ca dirijor pe Ionuț Dîrjan. Veți putea lua parte și la o licitație de artă plastică (cu lucrări semnate de artiștii Dumitru Costălaș și Flavius Lucăcel) și la una de artă fotografică (cu lucrări semnate de artiștii fotografi Adela-Lia Rusu și Ovi D. Pop).

Accesul la acest eveniment se face doar pe bază de invitație care presupune o donație de minimum 200 lei. Invitațiile, în limita locurilor disponibile, se pot ridica de la A.D.I. „Țara Silvaniei”, Hotel Griff și Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău.

 

 

2 Thoughts to “„Împreună pentru Roxana”, eveniment caritabil susținut de Magazin Sălăjean”

  1. […] În data de 15 iunie, începând cu ora 18, puteți participa la evenimentul cultural caritabil „Împreună pentru Roxana”, la Griff Hotel. Redacția Magazin Sălăjean s-a alăturat acestui eveniment în calitate de partener media, iar colegul nostru Adrian Lungu va fi prezent acolo în calitate de prezentator. Roxana-Andreea Roșculeț are nevoie de ajutorul nostru și de sprijinul comunității sălăjene. Ea este medic stomatolog în Cluj, dar provine din Zalău. Anul trecut a fost diagnosticată cu cancer limfatic. Medicii din țară, în urma unor investigații amănunțite și a unui tratament adecvat, i-au… Citeste mai mult […]

  2. […] În data de 15 iunie, începând cu ora 18, puteți participa la evenimentul cultural caritabil „Împreună pentru Roxana”, la Griff Hotel. Redacția Magazin Sălăjean s-a alăturat acestui eveniment în calitate de partener media, iar colegul nostru Adrian Lungu va fi prezent acolo în calitate de prezentator. Roxana-Andreea Roșculeț are nevoie de ajutorul nostru și de sprijinul comunității sălăjene. Ea este medic stomatolog în Cluj, dar provine din Zalău. Anul trecut a fost diagnosticată cu cancer limfatic. Medicii din țară, în urma unor investigații amănunțite și a unui tratament adecvat,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment