Hanna Instruments, de zece ani în Sălaj

Marius Morar

Hanna Instruments, a treia cea mai mare companie privată din Sălaj, a sărbătorit ieri zece ani de existenţă în judeţul nostru. La eveniment au fost invitate o serie de autorităţi judeţene, printre care, Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Septimiu Ţurcaş, primarul oraşului Şimleu Silvaniei, Florian But, director executiv al Casei Judeţene de Pensii Sălaj, comisarul-şef Aurel Ştirb, adjunct al şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj, Ionel Mureşan, director AJOFM Sălaj, Radu Mate, primarul comunei Nuşfalău şi Sorin Mureşan, locotenent colonel în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj.
Pe durata a trei ore, conducerea administrativă a grupului de firme Hanna instruments le-a prezentat invitaţilor toate sectoarele de producţie, în care îşi desfăşoară activitatea cei peste 800 de angajaţi.
Parcul Ştiinţific Hanna Instruments se întinde pe o suprafaţă de 63 de hectare, iar produsele realizate de angajaţii acestei companii sunt exportate în 44 de ţări, de unde sunt distribuite clienţilor finali prin 60 de birouri de vânzări. Acest lucru se face prin trei magazii, în Ungaria, în Hong Kong şi în Statele Unite, alimentate prin transport rutier, aerian şi naval.
Din dotările Parcului fac parte 13 săli de mese, vestiare pentru tot personalul, săli de conferinţă, săli de şcoală pentru pregătirea profesională, cabinet medical şi peste 20 de spaţii amenajate pentru fumători în exteriorul halelor de producţie.
Producţia aparatelor de măsură şi control, dar şi a ansamblelor este realizată cu ajutorul a 43 de ingineri electronişti, 33 de ingineri chimişti şi 46 de ingineri mecanici.
Alimentarea cu apă este asigurrată prin surse proprii, Parcul Ştiinţific dispunând de trei lacuri de acumulare, o staţie de tratare a apei şi trei staţii de obţinere apă deionizată.

Alte articole

One Thought to “Hanna Instruments, de zece ani în Sălaj”

  1. Cioaca luiza

    Cum sa faci bani in timpul liber! Oportunitatea anului vine acum printr-un senzational curs online si GRATUIT care te invata repede si usor cum sa faci bani in timpul liber! Citesti cateva lectii foarte captivante care te invata pas cu pas cum sa faci bani in timpul liber! Cand vrei si tu foarte mult acest curs, cere mai multe informatii la adresa de email luizamaria_82@yahoo.com

Leave a Comment