Gurzău Gheorghe, din nou în fața judecătorilor

Patronul societății de transport Gurzău Trans, Gurzău Gheorghe, ajunge din nou, mâine, în fața judecătorilor. Dosarul a fost amânat pe tot parcursul anului trecut, dar și în primele cinci luni ale acestui an, ultima amânare fiind la termenul din 8 mai pe motivul stării de urgență. Gurzău Gheorghe, patronul societății Gurzău Trans, a fost cercetat și trimis ulterior în judecată în vara acestui an pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. Accidentul a avut loc pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, în zona Astralis, în 19 februarie. Gurzău Gheorghe, șoferul autovehiculului și patronul firmei de transport căreia aparținea microbuzul, în timp ce conducea microbuzul de transport elevi – cursă regulată, nu a asigurat închiderea ușilor din spate, moment în care eleva Giulia Sabou în vârstă de 12 ani, pasageră în microbuz, s-a dezechilibrat și a căzut în spatele microbuzului, pe partea carosabilă, murind la scurt timp de la producerea accidentului. Minora stătea pe o bancă improvizată ce fusese așezată în spatele locurilor omologate ale autovehiculului, după cum au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj. Banca a fost ulterior ascunsă de șofer, după ce acesta a părăsit locul accidentului fără încuviințarea Poliției. Numeroase nereguli au ieșit la iveală în urma anchetei, acestea fiind confirmate atât de IPJ Sălaj, Consiliul Județean Sălaj, Inspectoratul pentru Siguranța în Transporturi cât și de cei de la Registrul Auto Român, accidentul fiind consecința unui cumul de abateri de la legislație, alături de neglijența patronului firmei de transport. Gheorghe Gurzău a fost arestat preventiv după comiterea faptei, pus ulterior sub măsura arestului la domiciliu după care sub control judiciar. Un nou termen urmează să fie stabilit în termen de maximum 10 zile de la încetarea stării de urgență. Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă o situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

 

 

4 Thoughts to “Gurzău Gheorghe, din nou în fața judecătorilor”

 1. Anonim

  din amanare in amanare pana la eliberare traiasca psd-ul!

  1. Anonim

   Asa o sa fie și dosarul fam Cota

 2. Anonim

  Tipic românesc!!! Justiția Română … ce sa mai conentăm ! In SUA eea de mult pe scaunul electric, ars pe rug , injectat letal sau….. restignit ca Isus Cristos sau Dpartacus! Vai de noi!!!

 3. cine sunt complici la crima

  IPJ Sălaj, Consiliul Județean Sălaj, Inspectoratul pentru Siguranța în Transporturi, ARR, cât și de cei de la Registrul Auto Român !!!! astia toti sunt complici la aceasta crima si la multe altele ! atat direct cat si indirect ! aceste institutii pe langa ca nu isi fac treaba, o paseaza de la una la alta, dar in nenumarate cazuri au si musamalizat, au ascuns si au favorizat infractorii ! toate sunt institutii politice si nu le pasa de oamenii, de siguranta lor, de cei pe care ar trebui sa-i protejeze !! Cum explica aceste institutii ca a functionat aceasta firma pana la accident? dar dupa accident ? cum a reusit ceasta firma cu cutiile ei de table sa castige licitatii la Consiliul jhudetean? Cum explica tibi Marc ca a ajutat-o pe nevasta criminalului sa faca avere pe sangele copiiilor nostril ?
  Sa dea DOMNU sa aiba parte toti responsabilii de „bucuria” facuta de acest criminal ! Tibi si toti ca el sa isi ingroape toti copii cum si-au incropat si cei din Badon fetita !

Leave a Comment