Gata de misiune: agenţi de poliţie „proaspeţi” la IPJ Sălaj

Cei 21 de agenți de poliție care, în luna mai 2016, au promovat examenul de încadrare din sursă externă au avut parte luni, 11 iunie, de o zi emoţionantă, o etapă care îi încarcă totodată cu cea mai mare responsabilitate din câte au avut până acum: depunerea Jurământului de Credință. Ceremonia a debutat cu intonarea Imnului de Stat al României. Comisarul şef  Ovidiu Dosa, Şeful Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Sălaj, a dat citire mesajului transmis de Inspectorul General al Poliţiei Române, Bogdan Despescu, după care a făcut câteva precizări în nume personal:

,,Vă așteaptă în față o carieră frumoasă, dar dificilă, o carieră ce presupune de multe ori sacrificii, însă vă garantez că, atunci când veți reuși să vă duceți la bun sfârșit misiunea, veți avea satisfacția că aţi câștigat respectul cetățeanului şi aprecierea comunităţii. Şeful Poliţiei sălăjene le-a urat celor proaspăt încadraţi succes în activitatea profesională. Cei 21 de agenţi de poliţie au depus jurământul de crediţă într-un cadru festiv, organizat la sediul IPJ Sălaj eveniment la care au participat conducerea IPJ, subprefectul județului Sălaj, șefii celorlalte arme din Ministerul Afacerilor Interne și membrii familiilor acestora.

Angajamentul luat luni reprezintă primul pas spre asumarea de răspunderi în slujba cetățeanului. Printre polițiștii nou încadraţi se află şi doi tineri, proaspăt căsătoriţi. Tânăra a ales Postul de Poliție Carastelec, iar soțul acesteia va avea în raza de competenţă localitatea Plopiș. Agenții vor dobândi dreptul de a purta armament de serviciu numai după ce vor încheia perioada de pregătire intensivă și vor promova examenul de definitivare în carieră.

De asemenea, după absolvirea examenului, tinerii agenți de poliție se vor alătura polițiștilor mai experimentați din cadrul posturilor de poliție comunale, sub îndrumarea cărora își vor desfășura activitatea.

 

Alte articole

5 Thoughts to “Gata de misiune: agenţi de poliţie „proaspeţi” la IPJ Sălaj”

 1. lolza marin

  Sigur ca da . Pe langa faptul ca avem sute de copoi degeaba mai angajati altii. De ce dracu nu i-ati trimis pe sate pe burtosii aia de la sectie ? Asa mai faceau si ei sport . Mai lasau

 2. baloo

  O multime de fete numai potrivite pt mediul rural. O grija in plus pt sefii de post.

 3. Anonim

  Nu sunt bani de autostrazi, dar bani sa platiti militieni sunt!?
  Tara tara vrem ostasi ? 🙂

  1. Anonim

   da bubui de prostie omule, sincer….

Leave a Comment