Frati bihoreni injunghiati la Romanasi

Organele de ancheta din Salaj – procurori si politisti, au reusit sa-l bage dupa gratii pe individul care, in cursul saptamanii trecute, a injunghiat doua persoane in localitatea Romanasi.

Potrivit datelor prezentate de catre purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj, procurorul Rodica Vaida Pece, agresorul C. F., de 38 de ani, din Bihor, fiind in comuna Magesti, judetul Bihor, a hotarat sa plece, in dupa amiaza zilei de 29 martie, la Romanasi, dupa ce a aflat ca sotia sa – cu care se afla in proces de divort, se va afla lucru la Caminul de Asistenta Sociala, o cladire care se afla in curs de constructie. Sotul mai cunostea ca sotia sa intretine relatii de concubinaj cu un alt bihorean, G. F., care si el lucra la aceeasi constructie, impreuna cu fratele sau G.D.

Inainte sa ia drumul Romanasiului, sotul gelos a vorbit la telefon cu sotia sa, amenintand-o cu moartea, atat pe ea, cat si pe concubinul acesteia. Ajungand in Romanasi, C. F. s-a ascuns, pana la lasarea intunericului in cladirea aflata in constructie. In jurul orei 22.30, sotia a auzit zgomote de pasi in cladire, iar fratele concubinului a coborat la parter, sa vada despre ce este vorba. Dand nas in nas cu sotul gelos, acesta l-a injunghiat cu un cutit pe G.D., producandu-i acestuia leziuni ce i-au pus viata in pericol. In scurt timp, a aparut si concubinul G.F., dar si acesta a fost atacat de sotul gelos, care l-a injunghiat intai in spate, dupa care i-a aplicat o a doua lovitura de cutit in zona inimii. Agresorul a reusit sa fie, in cele din urma, dezarmat chiar de catre sotia sa, dar care si ea a fost taiata la mana de catre C.F. Acesta a fugit de la locul faptei, insa a cazut si si-a julit fata in pietrisul din fata constructiei, refugiindu-se, in cele din urma, intr-un spital din Oradea, unde a stat cuminte fara sa spuna nimanui nimic despre fapta sa. Cele doua victime, fratii, au fost internati in stare grava la Spitalul Judetean.

Incercand sa impiedice ajungerea la urechile mediei a celor intamplate, in seara de 29 martie, organele de ancheta salajene au lucrat in tacere la caz, luand legatura cu doctorii bihoreni, pentru a afla momentul in care C.F. va fi externat din spital. Acest lucru s-a intamplat la inceputul acestei saptamani, moment in care agresorul a fost retinut de politisti si adus in fata instantei salajene. El a fost acuzat de comiterea a doua infractiuni de tentativa de omor deosebit de grav, iar Tribunalul Salaj a fost de acord cu arestarea preventiva a acestuia, pe o perioada de 29 de zile. Pentru fapta savarsita, C.F. risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre 7 ani si jumatate si 12 ani si jumatate.

Leave a Comment