EUROPOL: „Calomniem poliţiştii pentru a-l salva pe şeful Poliţiei”

Sindicatul Europol afirmă, referitor la comunicatul prin care IGPR a oferit răspunsuri la întrebări apărute după ce şeful Poliţiei Române, chestorul Liviu Vasilescu, s-a întâlnit cu reprezentanţii clanului Duduianu, că prin acesta sunt calomniaţi poliţiştii „pentru a-l salva pe şeful Poliţiei Române”. „Păi dacă situaţia era atât de gravă, cum a prezentat-o IGPR-ul (…) atunci cum de a fost lăsat Vasilescu şă-şi ia concediu de odihnă exact când atmosfera era în fierbere?! Că dacă era atât de eficient, ar fi trebuit să apară la poarta Duduienilor a doua zi după crimă şi era rezolvată din faşă problema”, spun reprezentanţii sindicatului, informează news.ro

Potrivit sursei citate, ei susţin că „faptul că se pune accent pe «lipsa de profesionişti» şi pe cele «5 ore» în care a rezolvat problema Vasilescu ne demonstrează încă o dată că este dispus să calce pe cadavre pentru a-şi păstra postul”.

„Toţi poliţiştii sunt proşti şi incompetenţi profesional, ne-o spune chiar şeful Poliţiei Române, unicul „profesionist”, printr-un comunicat pe care echipa sa i l-a dăruit în semn de ofrandă. Da, ne referim la comunicatul de presă al Poliţiei Române, în care se vorbeşte despre Liviu Vasilescu, la persoana a doua. Cum ar fi, şi-a dat girul pentru ca materialul aprobat de el în care se vorbeşte despre el să fie transmis presei. Dacă acest material venea de la nivelul MAI şi era lăudat şeful IGPR, era una, dar să te lauzi singur şi să sacrifici imaginea, şi până la urmă autoritatea Poliţiei Române, este de-a dreptul ridicol şi neprofesionist”, afirmă reprezentanţii SIndicatului Europol, într-un comunicat de presă intitulat „Calomniem poliţiştii pentru a-l salva pe şeful Poliţiei Române”.

Sursa: www.bursa.ro

Leave a Comment