Elevii Liceului Pedagogic din Zalău, în sprijinul refugiaților

Elevii Liceului Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău s-au mobilizat și au strâns o cantitate însemnată de alimente și alte bunuri destinate refugiaților din Ucraina, au anunțat oficialii instituției de învățământ.

„Cadrele didactice, personalul școlii și elevii liceului nostru au fost solidari cu refugiații din Ucraina prin implicarea activă  în campania umanitară inițiată de Crucea Roșie Sălaj. S-au donat alimente neperisabile, produse de igienă și întreținere corporală, apă îmbuteliată, pături, perne, pilote, haine. Am dovedit din nou că umanitatea nu are granițe”, este mesajul reprezentanților unității de învățământ din Zalău.

One Thought to “Elevii Liceului Pedagogic din Zalău, în sprijinul refugiaților”

  1. […] Elevii Liceului Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău s-au mobilizat și au strâns o cantitate însemnată de alimente și alte bunuri destinate refugiaților din Ucraina, au anunțat oficialii instituției de învățământ. „Cadrele didactice, personalul școlii și elevii liceului nostru au fost solidari cu refugiații din Ucraina prin implicarea activă  în campania umanitară inițiată de Crucea Roșie Sălaj. S-au donat alimente neperisabile, produse de igienă și întreținere corporală, apă îmbuteliată, pături, perne, pilote, haine. Am dovedit din nou că umanitatea nu are granițe”, este mesajul reprezentanților unității de învățământ din Zalău.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment