Elevi din Sălaj, premiaţi la “Adevărul despre droguri”

Nu mai puţin de şase elevi de la mai multe unităţi de învăţământ din judeţ au obţinut premii şi menţiuni la “Adevărul despre droguri”. Este vorba despre un proiect de prevenire a consumului de droguri, realizat de Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Sălaj în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sălaj.

“Adevărul despre droguri” a avut ca și obiective informarea unui număr de 150 elevi de la liceele tehnologice “Voievodul Gelu” Zalău, “Cserey Goga” Crasna, “Ioan Ossian” Șimleu Silvaniei şi “Octavian Goga” Jibou cu privire la riscul şi consecinţele consumului de droguri. În plus, în cadrul proiectului a avut loc un un concurs de fotografie /desen cu mesaj antidrog. Astfel, câştigătorii acestui concurs sunt: locul I – Victor Andrei Borz Brata de la Liceul Tehnologic “Cserey Goga” Crasna; locul II – Naomi Bojan de la Liceul Tehnologic “Octavian Goga” Jibou şi Raluca Almaş de la Liceul Tehnologic Voievod Gelu Zalău; locul III – Alina Kovacs de la Liceul Tehnologic “Ioan Ossian” Şimleu Silvaniei.

De asemenea, elevii Laura Larisa Lup de la Liceul Tehnologic “Cserey Goga”Crasna şi Alexandru Toma de la Liceul Tehnologic “Octavian Goga” din Jibou au obţinut menţiuni.

Leave a Comment