Echipamente de protecție pentru sălăjeni de la Guvernul Ungariei

Organizația Județeană UDMR Sălaj a intermediat o donație oferită de Guvernul Ungariei, prin Consulatul General al Ungariei din Cluj-Napoca, cuprinzând mai multe articole și echipamente sanitare necesare pentru combaterea virusului Covit-19. Este vorba despre: 7.500 de măști FFP, 8.000 de măști chirurgicale, 150 de măști plexi, 5.000 mănuși de protecție, 260 șepci de protecție, 500 protecții încălțăminte, 750 l soluții dezinfectante, 800 de combinezoane de protecție și 150 de perechi de ochelari de protecție. Materialele și echipamentele vor ajunge la: Spitalul Județean de Urgență Zalău, Spitalul de Boli Cronice Crasna și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Cehu Silvaniei. ”Ajutorul venit din partea Guvernului Ungariei a sosit în momentul cel mai potrivit și ne bucurăm că s-au gândit și la sălăjeni. Pe această cale dorim să mulțumim guvernului maghiar, ministrului de externe Szijjártó Péter și totodată Consulatului General al Ungariei din Cluj-Napoca pentru sprijinul acordat”, au precizat reprezentanții UDMR Sălaj.

2 Thoughts to “Echipamente de protecție pentru sălăjeni de la Guvernul Ungariei”

  1. Anonim

    Multumiri sincere poporului maghiar ca doar ei platesc pentru aceste ajutoare si nu ingamfatilor Szijjártó Péter si Viktor Orbán + camarila . Rusine PSD + UDMR + ALDE + PNL si toti ceilalti care au fost la putere in ultimii 5 ani (ca dupa aia si in judecata se prescriu faptele) si si-au batut joc de tara asta. Daca acum dupa pandemie nu se va institui o schimbare de paradigma a ceea ce inseamna condus in folosul comunitatii si nu al mafiei transpartinice si mai nou transfronteliere sa dea „Domnu’ ” sau „Doamna” (da aia cu coasa) la cat mai multi virusi ca tare bine o fost cand s-au speriat „marii conducatori” ai lumii

    1. Anonim

      Nu ma-si fi mirat tare daca scriai ca aceste materiale sunt gata infestate de catre cei care vor sa fure Ardealul si ca trebuiesc retrimise urgent.Pentru unii dintre voi nici cum nu e bine.

Leave a Comment