Drumul dintre localităţile Agrij şi Bogdana va fi „ca-n palmă”

O parte a drumului judeţean DJ 108 A, porţiunea care face legătura între localităţile Agrij şi Bogdana va intra în curând în reparaţii capitale. Consilierii judeţeni au aprobat vineri – 26 iulie, în cadrul şedinţei ordinare de Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj proiectul de hotărâre privind cofinanţarea de către CJ Sălaj cu suma de 838 de mii de lei a obiectivului de investiţii „Reabilitare drum asfaltat DJ108 A, Agrij – Bogdana de la kilometru 19 la km 30”. Proiectul de investiţii este derulat prin „Programul naţional de dezvoltare locală”, valoarea totală a lucrărilor de reabilitare prevăzute pentru anul 2013 pentru această porţiune de drum fiind de două milioane de lei din care 838 de mii lei contribuţia proprie a Consiliului Judeţean Sălaj.

Alte articole

4 Thoughts to “Drumul dintre localităţile Agrij şi Bogdana va fi „ca-n palmă””

 1. Anonim

  Augusta draga , unde dracu ai fotografiat trecere la nivel cu calea ferata intre Agrij si Bogdana ?

 2. Baba Novac

  Se pare ca habar nu ai unde se afla aceste localitati Agrij si Bogdana sau poate pe harta la tine apare si calea ferata. Da-ti demisia Tesinschi !!!

 3. Anonim

  Poza reprezinta o portiune de drum „ca-n palma”. O lucrare de reparatie pe o portiune de drum. Ce dracu a gresit asa rau, a aratat si biata fata cum se lucra la noi. Si tu Baba Novac ai grija sa nu ajungi ca persoanajul. Banuiesc ca, daca ai ai ajuns sa folosesti pseudonimu asta, stii si prin ce a trecut Baba Novac? Sau nu?

 4. cucurigu

  pacat ca drumul turistic care incepe dincolo de bogdana limita cu ciucea nu a mai fost reabilitat de peste 10 ani . acolo este adevarata natura dar inaccesibila datorita drumului. nici macar cu tancul nu este placut pe acel drum,asa ca tibi ia mai da niste bani pt adevarata necesitate

Leave a Comment