Dr. Liliana Neaga, fostul manager al Spitalului Judeţean Zalău, s-a pensionat

Echipa Spitalului Județean de Urgență (SJU) Zalău a felicitat-o, cu ocazia pensionării, pe doamna dr. Liliana Maria Neaga, medic primar în specialitatea anatomie patologică, în cadrul unității sanitare pentru aproape 24 de ani, fost manager și fost director medical al (SJU) Zalău.

„Îi transmitem doamnei doctor sinceră apreciere pentru toți anii în care a contribuit la calitatea serviciilor noastre medicale și la dezvoltarea continuă a spitalului. Îi dorim să adune câți mai mulți ani sănătoși de pensie, plini de bucurii și să rămână mereu tânără la suflet”, este mesajul colegilor de la SJU.

5 Thoughts to “Dr. Liliana Neaga, fostul manager al Spitalului Judeţean Zalău, s-a pensionat”

 1. […] Echipa Spitalului Județean de Urgență (SJU) Zalău a felicitat-o, cu ocazia pensionării, pe doamna dr. Liliana Maria Neaga, medic primar Citeste mai mult […]

  1. Maria

   Daaaa! A rupt jugu! Mai ales când afost la conducerea spitalului Județean!

  2. Remus

   Sper ca pensia sa fie măcar 10% din cat câștiga la spital ca dacă nu se înscrie la ajutor social.

 2. Valeria

  Va mai aduceți aminte când era director al Spitalului Judetean? S-a alocat suma de 1mil de euro de la Guvetn ptr reabilitarea spitalului ! Nu a făcut nimic cu acești bani, iar după un 1 Guvernul i-a retras! Menegement defectuos eu as zice eu! Așa ca nu ii aduceti atâtea laude și osanale! Nu merita!!!

 3. Anonim

  Pensie lungă (poate și mare) cu sănătate. Dar cum doar 24 ani vechime, că doar nu a fost polițistă ?

Leave a Comment