Două blocuri de locuințe din Zalău intră în reabilitări

Programul de reabilitare a blocurilor de locuințe din municipiu continuă cu alte două imobile, situate pe strada Simion Bărnuțiu nr. 25, respectiv strada Crișan nr 2.

Este vorba de blocurile P+8 și V1. Consilierii locali ai municipiului vor vota în ședința de joi, 23 noiembrie, două proiecte privind aprobarea documentației tehnico – economice faza DALI pentru obiectivele de investiții Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe P+8 și V1 din Zalău.

Dacă documentația de avizare va fi aprobată, cele două blocuri vor beneficia de lucrări comune pentru creșterea eficienței energetice – tâmplărie spații comune, izolare termică pereți exteriori, izolare planșeu acoperiș, tâmplărie spații individuale, lucrări comune conexe și altele. Pentru blocul situat pe strada Simion Bărnuțiu, valoare lucrărilor va fi de peste 820.000 de lei, în timp ce pentru Blocul V1 situat pe strada Crișan nr. 2, valoarea totală a lucrărilor va fi de aproximativ 1.113.000 de lei (echivalentul a aproximativ 244.000 de euro). Consilierii locali vor aproba și anexele proiectului, ce cuprind indicatorii tehnico-economici ai lucrărilor.

Leave a Comment