Dormitorul, care sunt piesele cheie pentru un spațiu cozy

Acum, mai mult de cât oricând, este necesar să ai un spaţiu în care să te îndepărtezi de toate şi să te retragi într-un dormitor confortabil.

Amenajarea unui dormitor cozy îţi asigură un spaţiu de bună calitate în care să te odihneşti în voie. Îţi prezentăm piesele cheie care să te ajute să îţi faci un dormitor confortabil şi interesant totodată.

Şifoniere pentru un dormitor cozy

Alegând şifoniere din materiale cât mai naturale este acum mult mai uşor să aduci acel aer cozy specific în dormitorul tău. Şifonierele din lemn sau care imită lemnul sunt unele dintre cele mai recomandate în sensul acesta. Indiferent dacă dormitorul este unul mic sau unul supradimensionat este recomandat ca lemnul să nu fie lăsat pe dinafară în această situaţie. Pentru a crea un refugiu confortabil în dormitor, cea mai bună variantă este să creezi în această cameră un spaţiu de relaxare cât mai apropiat de natură.

Oglinzi pentru un dormitor cozy

Alege cele mai interesante oglinzi pentru un dormitor cozy şi te vei bucura de cel mai mare confort în această cameră. Cu ajutorul unei oglinzi bine plasate nu mai este necesar să mergi prin toată casă atunci când trebuie să te schimbi. De asemenea, este foarte important să ţii cont şi de faptul că oglinzile sunt unele dintre piesele care te vor ajuta să faci ca spaţiul din încăpere să pară mai mare, deci dormitoarele de dimensiuni mici vor beneficia de existenţa oglinzilor.

Atenţie la modul în care selectezi corpurile de iluminat

Un dormitor confortabil are nevoie de lumină, dar nu de orice fel de lumină. Nu este nimic mai rău decât o lumină puternică în tavan care strălucește în timp ce te afli în pat. Lumina din dormitor trebuie să te ajute să te odihneşti iar cea mai bună variantă în sensul acesta este să alegi lumini cât mai blânde. Cheia pentru o atmosferă cât mai intimă este încorporarea diverselor surse de iluminare, inclusiv a corpurilor de iluminat de noptieră, cu plafoniere sau aplice care să împrăştie în jur o lumină cât mai caldă. Dar, desigur, cea mai bună sursă de lumină dintre toate va fi pentru totdeauna lumina naturală. Cu ajutorul oglinzilor şi suprafeţelor deschise la culoare vei permite ca lumina să se împrăştie şi mai bine în cameră.

Ţinând cont de aceste sfaturi cu siguranţă vei reuşi să îţi faci acel dormitor cozy de care ai nevoie pentru a obţine confortul dorit în dormitor, indiferent pentru ce activitate vei utiliza această cameră.

Sursa de imagine:
Scott-lee / Shutterstock.com

Leave a Comment