Posturile libere din administraţia Sălajului, pe site-ul Guvernului

Guvernul a lansat, luni, portalul posturi.gov.ro, unde sunt centralizate şi pot fi găsite peste 250 de anunţuri privind posturile vacante în administraţia publică locală şi centrală. Anunţurile de aici prezintă în detaliu posturile vacante, modalitatea în care solicitanţii pot aplica pentru acestea, dar şi informaţii despre dosarul de concurs.
În judeţul Sălaj sunt puse la bătaie, în acest moment, doar două slujbe în administraţia publică, ambele permanente: una în cadrul Primăriei Zalău şi o alta, la Primăria Sărmăşag.
Primăria Zalău este în cautarea unui şef pentru Serviciul de monitorizare servicii comunitare de utilităţi publice, concursul fiind programat în 2 octombrie, proba scrisă, şi în 4 octombrie, interviul.
Pentru cel de-al doilea post vacant în Sălaj – inspector asistent în cadrul Compartimentului Registrul Agricol şi Fond Funciar, de la Primăria Sărmăşag – concursul va avea loc în 7 şi 9 octombrie.
Pentru a găsi slujbele scoase la concurs, căutarea poate fi realizată în funcţie de judeţul ori de localitatea dorită, cât şi în funcţie de cuvinte-cheie, nivel de pregătire necesar pentru ocuparea poziţiei, angajator sau data la care au fost publicate posturile.
Iniţiativa reprezintă continuarea proiectului PublicJob.ro, lansat în 2012 şi coordonat de către Cristian Botan, în prezent consilier pentru transparenţă în administraţia publică a premierului Victor Ponta.

Alte articole

4 Thoughts to “Posturile libere din administraţia Sălajului, pe site-ul Guvernului”

 1. Anonim

  nu va ajitati
  deja se stiu castigatorii

 2. Anonim

  dau o lada de bere la cine stie castigatorul !!! Ursus, ca de asta beau si eu 🙂
  a da, si sa-l faca public aici si acuma !!

 3. Anonim

  La Zalau sigur se stie castigatorul, am fost si eu la un concurs si n-am avut sanse daca nu am fost din PNL!

 4. Anonim

  plicul cu malaiu a fost dat de mult..si malaiu consumat deja …sau ordinul de sus de la partid … deci na va agitati sa candidati ..un sfat bun care va scuteste de pierderea timpului…

Leave a Comment