Doamnele din județul Sălaj își doresc cadouri speciale. Află ACUM care sunt cele mai inspirate! 

Femeile nu sunt toate la fel, însă, oricât de diferite ar fi, un lucru este sigur – iubesc cadourile. Indiferent de motivul pentru care vrei să îi oferi doamnei atenția cuvenită, este important să ții cont de câteva aspecte care fac diferența dintre un cadou bine ales și unul care s-ar putea să nu îi aducă nici măcar un mic zâmbet pe buze. 

Expresiile „Gestul contează” sau „Nemulțumitului i se ia darul” nu sunt un semn bun. Înseamnă că ideea ta nu a fost tocmai inspirata, așa că, atenție la cumpărături! 

TOP 3 cadouri speciale pentru doamnele din județul Sălaj 

 

Doamnele din județul Sălaj nu își doresc neapărat cadouri foarte scumpe, însă vor să fie speciale. Deci, bărbații care pleacă la shopping nu trebuie să fie atenți doar la model, la culoare și la alte asemenea detalii, ci și la funcționalitatea, durata și, mai ales, efectul produsului ales. Iată trei idei apreciate de orice femeie:

 

 

  • Flori – într-adevăr, florile nu rezistă foarte mult. Chiar și cele în ghiveci se pot usca după o perioadă scurtă de timp. Tocmai de aceea, comercianții au o propunere inedită pentru femeile care adoră plantele și își doresc ca acestea să se păstreze intacte cat mai mult – trandafirii criogenați, care rezistă între 3 și 25 de ani. 

 

 

 

  • Articole de îmbrăcăminte sau de încălțăminte – dacă cele mai multe dintre femei adoră să primească astfel de daruri, nici cele din județul Sălaj nu fac excepție. Așadar, dacă vrei să îi cumperi haine, alege unele de calitate, care să nu se demodeze prea curând. Ca să fii sigur că nu dai greș, cere sfatul unui specialist sau, și mai simplu, întreabă direct vânzătorul. La pantofi este și mai ușor, o pereche de ghete pentru damă confecționate din piele reprezintă alegerea perfectă. Nu doar că le va putea asorta la diverse ținute, dar acestea sunt și foarte rezistente, deoarece pielea este unul dintre cele mai durabile materiale. 

 

 

 

  • Amintiri – un lucru este sigur, niciun dar nu poate rezista mai mult decât o amintire. Aici, ai două variante: fie readuci în prim plan momente din trecut, fie creezi unele noi. Dacă alegi prima opțiune, ramele foto, portretele sau cadourile personalizate sunt ideale. Însă, dacă le preferi pe celelalte, atunci ieșirile în oraș, vacanțele sau activități făcute împreună nu vor da greș. Pentru un cadou inedit, combină cele două idei. De exemplu, o femeie curajoasă, înnebunită după adrenalină, se va bucura extrem de tare dacă îi vei face cadou un salt cu parașuta, care să fie filmat și fotografiat. O astfel de experiență pentru două persoane costă între 200 și 400 de euro. 

 

 

Oricât de complicate ar părea femeile, situația nu este atât de gravă cum pare. Dacă vrei să o impresionezi, gândește-te bine la ceea ce îi place și apoi adaptează ideea în funcție de aceste detalii. 

 

Sursă foto: Shutterstock.com 

 

Leave a Comment