Dispare parcarea „de fiţe” din faţa Primăriei?

Primăria Zalău ar putea lua în calcul, la începutul anului viitor, posibilitatea  redeschiderii străzii Unirii, porţiunea terminală care trece prin faţa unei unităţi bancare şi a Primăriei. Strada este blocată de mai mulţi ani de fosta administraţie, pentru cele câteva autoturisme care aparţin unor funcţionari din Primărie sau chiar a unor  persoane care nu au nicio legătură cu instituţia. La conferinţa de presă de vineri, 25 noiembrie, Primarul Ionel Ciunt, fiind întrebat de ce această stradă este în continuare blocată de municipalitate în detrimentul zălăuanilor, a răspuns că acest lucru nu este „bătut în cuie” şi că ia în calcul ca în curând să dezbată această problemă împreună cu cei care răspund de acest segment. Deblocarea acestei porţiuni de stradă – evident, domeniu public – ar însemna decongestionarea circulaţiei şi mai puţine blocaje în trafic. Şoferii care vor să ajungă de pe strada Unirii pe strada 22 decembrie 1989 (fostă Crasnei) trebuie să facă o “buclă” de pe strada Corneliu Coposu şi să intre pe strada Gheorghe Doja mai întâi, pentru ca, în cele din urmă, să poată vira la dreapta pe strada 22 Decembrie 1989. Toate acestea, în condiţiile în care parcarea generoasă din spatele Primăriei stă aproape mereu goală, locuri fiind cu zecile, libere la orice oră. Prin urmare, atât cei din Primărie care parchează ca la Hotel Marriott, în faţa uşii, cât şi invitaţii speciali ori alţi “acoperiţi” care s-au lipit şi ei de un loc-două, trebuie să ia în calcul faptul că în curând stâlpii care blochează abuziv această stradă ar putea dispărea, iar odată cu ei, şi parcarea care, dacă nu e ilegală, cu siguranţă imorală este, faţă de cetăţenii municipiului Zalău care oricum au parte de un trafic nu foarte degajat zi de zi. Reamintim celor din Primărie cât şi celor care şi-au format un obicei în a parca pe această stradă, că există o parcare cât un loc de târg în spatele Primăriei, acolo unde îşi pot lăsa limuzinele în siguranţă. Desigur, sunt necesari aproximativ 30 de paşi în plus, însă, din câte ştim, mersul pe jos nu dăunează sănătăţii.

 

 

Alte articole

11 Thoughts to “Dispare parcarea „de fiţe” din faţa Primăriei?”

 1. Anonim

  Mai trebuie întrebați prefectul și presedintele consiliului judetean.

 2. Anonim

  asa ar fi si normal, sa fie lasat ca drum public, sa poata circula lumea mai usor

 3. Primarul si presedintele CJ. Sa raspunda ce-i cuu parcarile cu bariere, din oras, pentru smecherii din administratia publica, fara sa plateasca nimic. Apucaturi de ciocoi.

 4. @15:43 Stai jos ! Esti vanat de .prost !Amin !

 5. Anonim

  cel mai bine ar fi sa se desfinteze Consiliile judetelen care toaca bani judetului

 6. ANONIMA

  In primul rind articolul in sine e o imbecilitate,sa nu mai vorbesc de acest Florin Negoita,cine o fi si asta,,,Cum sa blocheze traficul acea portiune inchisa din fara primariei? chiar vi se pare normal sa circule si pe acolo masini? nu credeti ca ar perturba trecerea pietonilor pe cele doua treceri?Sau ei n-au nici un drept,numai masinile ? Sa nu mai vorbim de poluarea fonica din cladirile respective.Si nu sint doar pieton ci posesoarea a trei autoturisme. Dar din pacate ne ocupam de nimicuri pentru a ne ascunde incompetenta ! Nu comentez com.anterioare care vin de la oameni cu 2 clase.Punct.

  1. ioan

   sigur ca ti se pare o imbecilitate daca esti vreo coţofana care parcheaza acolo. nu ti aju ge parcarea din spate cucoana? Sau ai fundul prea mare si lenea asemenea? Normal ca daca ai trei masini prioritar e la tine sa le lasi cat mai aproape de locul in care te afli, in felul asta sigur ca nu mai vezi ca strada e blocata. Numai prostii spui!

  2. Anonim

   Cat de oligofrena sa fii sa faci afirmatii de genul asta? Te pomenesti ca esti o angajata a primariei, de tipul cela…”fosta vanzatoare la alimentara, absolventa de Goldis sau Spiru Haret, actuala amre cotzofana la primarie”!

 7. Deac Martin, cetatean din Panic.

  Ioane, las-o ca e din categporia celor afectati, toata lumea e proasta, inclusiv primarul care adminte ca e o tampenie sa tii strada blocata de vreme ce exista parcare uriasa in vecinatate, ea e desteapta. Foarte interesant e ca se intreaba cine mai e si asta care scrie, iti dai seama ce mare cititoare de presa este daca habar nu are cine e acest ziarist care scrie de vreo trei ani daca nu chiar mai mult. Dar stii cum e, din anonimat, e usor sa fii viteaz. Partea proasta e ca rade lumea de tine cand debitezi astfel de opinii si ii faci pe toti prosti, in speta, lumea rade de ea. Altfel, sustin demersul si apreciez bunavointa lui Ciunt de a se gandi la utilitatea acestui loc de parcare care asa este, blocheaza o strada si ingreuneaza traficul. Pentru niste <> de genul celor de mai sus, ajunse cu noroi pe pantofi la oras si devenite subit, orasence cu trei masini.

 8. Me

  Pt.anonima de la 15:44, mare e gradina ta Doamne!!! Cum mah sa te lauzi cu nr.masinilor detinute ?? :)) De parca ar fi diplome luate la Harvard!!! P.s. vezi ca Harvard-ul asta nu e vreo marca de masina :))

 9. adi

  Trecand peste animozitatile de natura „politico-vreau si eu unde parcheaza primarul”,spuneti-mi si mie din pdv tehnic voi cum vedeti circulatia prin fata Primariei pe strada aia?Nu va dati sewama ca-i o inerptie tot ceea ce sustineti?O sa mai avem un semafor care sa-tr dea drumul spre Crasnei?Mare programator tre’ sa fie ala care sa rezolve treaba asta.

Leave a Comment