Programul spitalelor şi al farmaciilor în mini-vacanţa de Ziua Naţională

Patru spitale vor asigura în judeţ asistenţa medicală de urgenţă pentru adulţi şi copii în perioada 30 noiembrie-4 decembrie. Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj, programul de lucru al spitalelor este organizat cu activitate normală în 2 decembrie pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău şi Spitalul Orăşenesc Jibou şi în regim de gardă, în restul zilelor. În Spitalul Orăşenesc „Prof. dr. Ioan Puşcaş” Şimleu Silvaniei şi Spitalul de Boli Cronice Crasna, programul este în regim de gardă.
Serviciile de garda vor fi organizate astfel: SJU Zalău (17 linii de gardă care includ radiologie şi laborator şi două linii de gardă de urgenţă la UPU), Spitalul din Simleu Silvaniei (trei linii de gardă: o specialitate medicală, o specialitate chirurgie şi o specialitate pediatrie), Spitalul din Jibou (o linie de garda – specialitate medicală) şi Spitalul din Crasna (o linie gardă – specialitate medicală).
Vineri, 2 decembrie, vor avea program normal de lucru ambulatoriile de specialitate ale unităţilor din Zalău şi Jibou, precum şi medicii de familie. „Continuitatea asistenţei medicale primare se asigură prin cele patru centre de permanenţă din Zalău, Crasna, Hida şi Cehu-Silvaniei”, se mai arată în comunicatul amintit.
În mini-vacanţa de Ziua Naţională, vor avea program de lucru, între orele 9 şi 13, farmaciile Diana Cehu Silvaniei, Farmalex Jibou, Farmatris Şimleu, Hipocrate Cehu Silvaniei, Paeonia Jibou şi Panaceea Jibou. Salvofarm Zalău va fi deschisă non-stop, Perla Zalău, între orele 8 şi 16, Gedeon Richter, între 9 şi 14, iar Stejeran Zalău, între 8-15. Lista este completată de Sensiblu Kaufland Zalău, care va funcţiona după programul hipermarketului.

Alte articole

One Thought to “Programul spitalelor şi al farmaciilor în mini-vacanţa de Ziua Naţională”

  1. Ioan

    D-le presedinte,la 1.06.2016, ziarul Magazin Salajean avea un titlu „Medicii sunt atrasi in Salaj cu locuinte intr-un bloc de doua milioane lei”. In articol se scria printre altele „Consiliul Judetean Salaj a FINALIZAT o investitie in valoare de doua milioane lei, in vederea amenajarii de spatii de cazare pentru medici…”. Data anuntului era inaintea alegerilor locale !! Dupa 6 luni de atunci, din cate stim noi, spatiile NU S-AU DAT IN FUNCTIUNE??!Nici macar acum inaintea alegerilor generale nu le dati in functiune ? Atunci cand ? Rugam sa anuntati, prin intermediul presei, data la care se va da blocul in functiune si primii medici vor putea ocupa spatiile .O sa repetam anuntul pana cand veti da raspunsul.

Leave a Comment