Directorii de deconcentrate, asteptati sa participe la pseudo-concursuri

Directorii de deconcentrate, asteptati sa participe la pseudo-concursuriPrima runda de examinare a celor 30 de directori coordonatori propusi de cele doua partide aflate la guvernare, PDL si PSD, va demara la inceputul saptamanii viitoare. Deja, o parte dintre ministerele si autoritatile centrale au comunicat Institutiei Prefectului Judetului Salaj ca au nevoie de un reprezentant al institutiei in comisiile de examinare, prima serie de ascultare a candidatilor la proiectele de management fiind programata pentru institutiile subordonate Ministerului Agriculturii. Cu siguranta, Prefectura Salaj urmeaza sa asigure consultanta viitorilor directori coordonatori. In aceste zile ii asteptam sa ne contacteze, in cazul in care au neclaritati cu privire la examinare. Deocamdata, din partea Prefecturii Salaj, nu se cunoaste cine va face parte din comisii, acest lucru urmand sa fie stabilit de prefectul Ionel Ciunt, in urmatoarele zile, a facut cunoscut Vasile Caraba, directorul Cancelariei prefectului. Potrivit acestuia, pana ieri dimineata, pe adresa Prefecturii Salaj au ajuns patru solicitari, si anume pentru ascultarea proiectelor de management la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Statistica si Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Salaj.

Partidele aflate in Coalitia de guvernare si-au impartit, in urma cu patru luni, 30 de functii de directori de servicii deconcentrate, singurii care au facut deja publica lista cu viitorii directori coordonatori fiind democrat-liberalii salajeni.

Reamintim ca, in urma cu doua saptamani, directorii institutiilor deconcentrate au fost demisi printr-o Ordonanta de Guvern.

Alte articole

Leave a Comment