Direcția Silvică Sălaj scoate la vânzare peste 1.400 de pomi de Crăciun. Prețurile încep de la 15 lei

Regia Națională a Pădurilor a anunțat deja pregătirea comerțului cu pomi de Crăciun. În Sălaj, silvicultorii vor scoate la vânzare brazi și molizi, dar numai după data de 1 decembrie.

Potrivit directorului Direcției Silvice Sălaj, Viorel Mihiș, instituția pe care o coordonează va pune în vânzare peste 1.400 de pomi, 950 de brazi și restul molizi sau alte specii. 25 de lei vor costa brazii cu înălțimea de până la 1,30 metri, 30 de lei cei care au înălțimea de până la 2 metri și 35 de lei este prețul brazilor cu înălțimea cuprinsă între 2 și 3 metri. În cazul pomilor din specia molid, prețul va oscila între 15 și 25 de lei. Urmează ca silvicultorii să stabilească locurile unde vor fi comercializați acești pomi.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Direcția Silvică Sălaj scoate la vânzare peste 1.400 de pomi de Crăciun. Prețurile încep de la 15 lei”

  1. […] Regia Națională a Pădurilor a anunțat deja pregătirea comerțului cu pomi de Crăciun. În Sălaj, silvicultorii vor scoate la vânzare brazi și molizi, dar numai după data de 1 decembrie. Potrivit directorului Direcției Silvice Sălaj, Viorel Mihiș, instituția pe care o coordonează va pune în vânzare peste 1.400 de pomi, 950 de brazi și restul molizi sau alte specii. 25 de lei vor costa brazii cu înălțimea de până la 1,30 metri, 30 de lei cei care au înălțimea de până la 2 metri și 35 de lei este prețul… Citeste mai mult […]

Leave a Comment