De Ziua Națională a României, polițiștii sălăjeni sunt la datorie

Peste 70 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, vor acționa zilnic, pe lângă dispozitivul curent, pe toată durata minivacanței de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, pentru siguranța cetățenilor.

În perioada 30 noiembrie–03 decembrie a.c., polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră și investigații criminale vor acţiona, în tot județul, pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat public de ordine şi siguranţă.

Polițiștii sălăjeni vor patrula în zonele aglomerate, pregătiţi să intervină pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, dar și pentru aplanarea stărilor conflictuale.

De asemenea, polițiștii rutieri vor acționa pentru fluidizarea traficului rutier şi vor intensifica activităţile pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație grave și menținerea unei atitudinii prudente în trafic, polițiștii rutieri vor acționa și cu aparatele radar montate pe autospeciale.

Alte articole

One Thought to “De Ziua Națională a României, polițiștii sălăjeni sunt la datorie”

  1. Anonim

    Azi1 Decembrie toți polițiștii stăteau in intersectii dar toți de la circulație erau in mașini. Nu aveai pe cine sa intrebi pe unde se poate circula. Ei veghează pe dracu

Leave a Comment